Οι πιο hot μαμάδες της μουσικής!

Οι πιο hot μαμάδες της μουσικής!

Πώς τα προλαβαίνουν όλα;

Μερικές από τις πιο γνωστές κυρίες της διεθνούς μουσικής σκηνής, μίλησαν για τη μητρότητα και πόσο τις έχει αλλάξει. Ποιες ήταν οι πιο χαρακτηριστικές τους φράσεις;

H μουσικός και τραγουδίστρια της R&B Alicia Keys, στα 31 της , είναι μητέρα ενός αγοριού ονόματι Egypt Daoud Ibarr Dean που έφερε στον κόσμο το 2010 στην Νέα Υόρκη. Είναι παντρεμένη με τον rapper και DJ Swiss Beatz (pictured), και δηλώνει πως η μητρότητα είναι ό, τι καλύτερο της συνέβη ποτέ.

«Η ζωή μου ήταν μόνο το ουίσκυ, τα κλάματα και τα τσιγάρα. Τώρα είναι ζιπουνάκια, κλάματα και η μυρωδιά από παιδικά κακά!» λέει η Pink ή κατά κόσμο Alecia Beth Moore, στα 32, της.

Η Christina Aguilera, επίσης 31, από την άλλη, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες σταρ καθώς έχει πολλά βραβεία Grammy στην κατοχή της. Μητέρα ενός γλυκύτατου 4χρονου αγοριού του Max, κριτής του talent show Voice, ετοιμάζεται για καινούριο άλμπουμ και παράλληλα δηλώνει: «Είμαι πρώτα μητέρα και πρέπει να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το γιο μου. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.»


H λατίνα σταρ και κριτής του American Idol, Jennifer Lopez, είναι μητέρα διδύμων. Του Max και της Emme, ηλικίας 4 ετών που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια στα 42 της, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα συλλεκτικό Greatest Hits album με επανεκτελέσεις και ταυτόχρονα δουλεύει πάνω στην δική της σειρά ρούχων Kohl's και το "Q'Viva! The Chosen" show, όπου επίσης έχει ρόλο κριτή. «Δεν έχω χρόνο ποτέ. Συνεχώς πρέπει κάτι να κάνω και όλο κάτι μένει πίσω από τότε που απέκτησα τα παιδιά», λέει.

Η Gwen Stefani από την άλλη μας δίνει το πρόγραμμά της. «Η μέρα ξεκινά ξυπνώντας μαζί με τα παιδιά. Μετά έχει άσκηση, ασχολούμαι με τη σειρά ρούχων μου, παίρνω τα παιδιά από το σχολείο και μπαίνω στο στούντιο στις 4:30—μετά ίσα που έχω λίγο χρόνο να δω τα παιδιά και να κοιμηθώ- τρόπος του λέγειν». Η 42χρονη fashionista έχει δύο γιους με τον επίσης rocker Gavin Rossdale: τον Kingston, 5 και τον Zuma, 3.

Η Mariah Carey έχει κι εκείνη δίδυμα, ονόματι Monroe και Moroccan ηλικίας μόλις ενός έτους. Ο πατέρας του, οικοδεσπότης τουAmerica's Got Talent , Nick Cannon, έπαιζε στο background το τραγούδι της "Fantasy" την ώρα που η 42 έφερνε στον κόσμο τα παιδιά τους.

Η Alanis Morissette, στα 37 της δήλωνε «Θηλάζω και θα θηλάζω μέχρι να πει ο γιος μου το στοπ!». Μαζί με τον σύζυγό της Mario Treadway απέκτησαν τον Ever Imre Morissette-Treadway στις 25 Δεκεμβρίου, 2010. Με 7 Grammy στην κατοχή της, πιστοποιεί ότι ο γιος της είναι ό, τι πιο δύσκολο και μεγάλο έκανε ποτέ.

Η Beyonce, 30 απέκτησε πριν κάποιους μήνες το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Jay-Z. Η κορούλα τους Blue Ivy τους έχει πάρει το μυαλό. «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του να γίνεσαι γονιός. Από τη στιγμή που το παιδί μεγαλώνει μέσα σου έχεις αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο, αλλά μόλις το κρατήσεις για πρώτη φορά, δεν υπάρχουν λόγια!»

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Madonna. Η κόρη της Lourdes δεν είναι μόνο πιστή επανέκδοση του εαυτού της αλλά και κολλητή της. Μαζί ασχολούνται με τη μόδα και λανσάρουν μία σειρά για τα Macy's, την Material Girl. Tην ξεκίνησαν το 2010, και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. «Η οικογένεια είναι τα πάντα. Η οικογένεια έρχεται πρώτη. Δεν μου βγήκε όπως την περίμενα αλλά για να λέμε την αλήθεια τι εξελίσσεται όπως το περιμένεις»; Αυτό δήλωσε η βασίλισσα της Pop που είναι μητέρα και ενός αγοριού του Rocco, 11 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Monica Lewinsky: Πόσα της δίνουν για να αποκαλύψει τα πάντα για το περίφημο σκάνδαλο;

H Kate Moss ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη!

Ποιος χουφτώνει τη Salma Hayek πάνω στο κόκκινο χαλί;