Η Victoria Beckham μας προτείνει το αγαπημένο της cocktail «για φασιονίστες»

Γωγώ Φούντα
Η Victoria Beckham μας προτείνει το αγαπημένο της cocktail «για φασιονίστες»

Η star, εκτός από ρούχα γνωρίζει και από... ποτά!

Oι τελευταίες εβδομάδες ήταν σίγουρα πολύ κουραστικές για τη Victoria Beckham. Όχι μη φανταστείτε ότι επέστρεψε από τις διακοπές, είχε να κάνει γενική στο σπίτι και να προετοιμάσει και τα παιδιά για το σχολείο, απλά το κορίτσι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, έχυσε ιδρώτα, έλαβε εξαιρετικές κριτικές και πλέον είπε να χαλαρώσει και να κάνει πράγματα για την ίδια.

Και αν νομίζετε ότι η Vic χαλαρώνει μόνο με τα ψώνια και την γκρίνια στο David (!), είστε πολύ γελασμένες. Η star λοιπόν, αποδείχθηκε περισσότερο... μερακλού απ'ότι θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε, πήρε τις φίλες της, για τη Harper διατηρούμε επιφυλάξεις γιατί είναι και μωρό παιδί, και πήγε στο αγαπημένο της coctail bar.

Kαι επειδή η Victoria εκτός από διάσημη, πλούσια και super κομψή, είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος, δεν παρέλειψε να προτείνει και το αγαπημένο της coctail, ειδικά για φασιονίστες όπως είναι και η ίδια! «Retai Therapy a coctail for all you fashion bunnies!!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ενώ στη συνέχεια ανέβασε και φωτογραφία του καταλόγου. Για την ιστορία το αγαπημένο ποτό της Victoria, περιέχει βότκα Belvedere, για λίγους και καλούς, grand marnier, βασιλικό και φράουλες.

Ελπίζουμε μόνο να μην ήπιε πολλά η Vic και την μάζευαν!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί έχει νεύρα η Victoria Beckham;

Harper Seven & Victoria Beckham: Τα κορίτσια της οικογένειας κάνουν βόλτες στο Μανχάταν

Victoria Beckham: Οι 12 φορές που χαμογέλασε στη ζωή της