Βγήκε το τρέιλερ παρωδία της Lindsay Lohan: Αγάπη μου αυτό δεν είναι Elizabeth Taylor, είναι Eliza-death!

Βγήκε το τρέιλερ παρωδία της Lindsay Lohan: Αγάπη μου αυτό δεν είναι Elizabeth Taylor, είναι Eliza-death!

Πώς να εκτελέσετε έναν ρόλο! Στην κυριολεξία...

Το κακό κορίτσι της show-biz καλά θα κάνει να μείνει μακριά από τη μεγάλη οθόνη, καθώς όπως φαίνεται της φυλακής τα σίδερα της ταιριάζουν περισσότερο. Μπορεί να αθωώθηκε για το τροχαίο και την εγκατάλειψη του πεζού που χτύπησε με την πανάκριβη Porsche της, όμως αν ζούσε η συγχωρεμένη η Elizabeth Taylor, την οποία υποδύεται στην νέα ταινία της, θα της έκανε σίγουρα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!

Αυτό το φθινόπωρο, η τηλεταινία της Lindsay Lohan, ονόματι "Liz & Dick" θα παιχτεί στο Lifetime Network, και το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε στο internet. Η... ηθοποιός πρωταγωνιστεί (ο θεός να το κάνει) στο πλευρό του Grant Bowler δίνοντας ... ζωή (δεν το λέμε εμείς- το δελτίο τύπου) στον μεγάλο έρωτα της Elizabeth Taylor και του Richard Burton. Το ότι η σχέση αυτή ήταν ολέθρια και η προσωπικότητα της Taylor μοιραία και των άκρων το ξέρουμε. Μάλλον όμως η LiLo ξέφυγε παραπάνω βάζοντας πολλά δικά της στοιχεία στην ερμηνεία.

Aν νομίζετε πως η LiLo βρίσκει ξαφνικά το ταλέντο της που δεν είχε ποτέ ή ότι σαν από θαύμα θα ζωντανέψει η Taylor μπροστά στα μάτια σας υπάρχει και μια τρίτη επιλογή. Να δείτε την κακοβαλμένη περούκα της Lohan να πηγαίνει πέρα δώθε καθώς εκείνη με αποτυχημένη προφορά προσπαθεί να μιμηθεί την αθάνατη Liz ενώ βρίζοντας σπάει ένα μπουκάλι στον τοίχο...

Το τρέιλερ διαρκεί 30 δευτερόλεπτα και κατέβηκε για την χώρα μας αλλά φανταζόμαστε ότι σύντομα θα το ανεβάσει κάποιος και πάλι. Το "Liz & Dick" ξεκινά το Νοέμβρη και... αν κρίνουμε από το τρέιλερ μάλλον η επιλογή της Lohan δεν ήταν η καταλληλότερη.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι (δυστυχώς) η επόμενη Lindsay Lohan

Πάλι συνελήφθηκε η Lindsay Lohan!