Ποιο αστρονομικό ποσό ξοδεύει η Jennifer Aniston για περιποίηση προσώπου;

Γωγώ Φούντα
Ποιο αστρονομικό ποσό ξοδεύει η Jennifer Aniston για περιποίηση προσώπου;

Αν δεν τα δώσει η Jennifer τότε ποια;

Eίναι γνωστό ότι όλοι λατρεύουν τις ιστορίες για την Jennifer Aniston ειδικά δε από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παντρευτεί τον καλό της Justin Theroux. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τη star, δε θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη και ήδη έχει αρχίσει τις πυρετώδεις προετοιμασίες, αρχής γενομένης από την προσωπική της περιποίηση.

Και μπορεί η Jen να έχει κατά καιρούς υποστηρίξει ότι δεν χαλάει πάνω από 200 δολάρια τον μήνα για την ομορφιά της, μία νέα πληροφορία έρχεται να διαψεύσει και γιατί όχι να εκθέσει τη διάσημη ηθοποιό. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η star έχει εθιστεί τον τελευταίο καιρό σε ένα συγκεκριμένο ινστιτούτο στο Beverly Hills, το οποίο και επισκέπτεται συχνά προκειμένου να κάνει καθαρισμούς προσώπου. Η θεραπεία διαρκεί 90 περίπου λεπτά και κοστίζει 2000 δολάρια!

Σας ακούγεται υπερβολικό; Ίσως ναι για μία κοινή θνητή. Αλλά πραγματικά, δεν περιμέναμε η Aniston, ούτε να ακολουθεί τις συνταγές της γιαγιάς της για όμορφο δέρμα, ούτε να της βάφει τα μαλλιά η κολλητή της!

Μία ακόμη πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας, έχει να κάνει με το νυφικό που θα επιλέξει η Jen. O γάμος του διάσημου ζεύγους αναμένεται να γίνει γύρω στα Χριστούγεννα, και ενώ κανείς θα περίμενε η νύφη να βάλει ένα υπέροχο λευκό νυφικό, η Aniston δήλωσε ότι προτιμά ένα... μαύρο! Σύμφωνα με την ίδια, θέλει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από τον παραδοσιακό γάμο της με τον Brad, και ενώ αυτά περί μαύρου φορέματος θα ταίριαζαν περισότερο σε μία γυναίκα σαν την Angelina, η Jennifer υποστηρίζει ότι θέλει κάτι πολύ απλό και πως το μαύρο είναι το αγαπημένο χρώμα του Justin...

Aν δούμε και την Aniston με μαύρο νυφικό, θα τα έχουμε δει όλα!

Διαβάστε επίσης:

Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της Jennifer Aniston; (βίντεο!)

Jennifer Aniston: Πόσο άλλαξε στο πέρασμα των χρόνων;

Justin Theroux: Είναι το αγόρι που έκλεψε την καρδιά της Jennifer Aniston η φαντασίωση κάθε γυναίκας;