Ο David Beckham πήρε τη Harper και πήγαν γήπεδο

Γωγώ Φούντα
Ο David Beckham πήρε τη Harper και πήγαν γήπεδο

Αλλά η μικρούλα δεν έδειξε να ενθουσιάζεται...

H Harper Seven Beckham δεν είναι ένα απλό, καθημερινό παιδί, κάτι που είναι λίγο πολύ γνωστό. Αφού λοιπόν μυήθηκε εις βάθος και με τον καλύτερο τρόπο στα μυστικά της μόδας, δίνοντας το παρόν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μαζί με τη Fashion Designer μαμά της Victoria, ήρθε η ώρα να κατακτήσει και τα μυστικά του... ποδοσφαίρου.

Η χαριτωμένη μικρούλα λοιπόν, εθεάθη με τον μπαμπά David να παρακολουθεί την προπόνηση των τριών αδερφών της Brooklyn, Romeo και Cruz. Και παρά το γεγονός ότι ο διάσημος μπαμπάς της, έκανε τα πάντα για να περάσει καλά η μονάκριβή του, εκείνη έκανε φανερή την προτίμησή της ανάμεσα σε ποδόσφαιρο και μόδα, καθώς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επιλέγει το δεύτερο.

Η όμορφη νεαρά Beckham, δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει την πλήξη της, κάτι θα έπαιρνε και από την μανούλα, όσο κι αν ο μπαμπάς της προσπαθούσε να της κινήσει το ενδιαφέρον δείχνοντάς της τα αδέρφια της και εξηγώντας της ότιδήποτε κι αν συνέβαινε. Eκείνη μάλλον σκεφτόταν πασαρέλες και ρούχα και χαμόγελο έσκασε μόνο όταν ο David την πήρε αγκαλιά και άρχισε να την πετάει ψηλά!

Πάντως, μπορεί η μικρή να έχει περισσότερα κοινά με την μαμά της, αλλά αυτή τη φορά, στυλιστικά τουλάχιστον ήταν ασορτί με τον μπαμπά. Η λιλιπούτεια fashionista λοιπόν, άφησε για λίγο τα μοδάτα φορεματάκια της και φόρεσε τζιν, απλό μπλουζάκι και μικροσκοπικά ασπρόμαυρα Converse. Στο ίδιο ύφος και το ντύσιμο του David ο οποίος στο κλίμα της ημέρας αλλά και του χώρου, φόρεσε λευκό T-shirt, γκρι φόρμα και κόκκινο καπέλο, παραμένοντας όπως πάντα hot και σέξι...

Διαβάστε επίσης:

Oι πιο σέξι celebrity μπαμπάδες

Harper Seven & Victoria Beckham: Τα κορίτσια της οικογένειας κάνουν βόλτες στο Μανχάταν

Η Harper Seven στην πρώτη της πασαρέλα ως μοντέλο!