Που καταφεύγει η Sofia Vergara όταν έχει άγχος;

Που καταφεύγει η Sofia Vergara όταν έχει άγχος;

Τι παραδέχτηκε η Κολομβιανή καλλονή στην απονομή των Emmy Awards;

Η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο για το 2012 όπως ανακηρύχθηκε ομόφωνα από τον ανδρικό πλυθησμό αφήνοντας στις επόμενες θέσεις καταιδρωμένες τις Angelina Jolie, Kate Upton, Miranda Kerr και Jennifer Aniston...

H Κολομβιανή καλλονή σε ερώτηση των δημοσιογράφων παραδέχτηκε πως υποφέρει από κρίσεις έντονου άγχους και για να το καταπολεμήσει η μόνη λύση που πιάνει είναι να φάει κέικ! Τρώει κέικ κάθε φορά που αγχώνεται και αυτό είναι συχνά! Η 40χρονη καυτή κυρία κατάφερε να προταθεί για βραβείο Emmy κωμικής ηθοποιού για τον ρόλο της στη σειρά Modern Family όμως το κέρδισαε η συμπρωταγωνίστριά της Julie Bowen. Η Sofia Vergara είχε ξεκινήσει να τρώει κέικ για να καλμάρει τα νεύρα της από την προηγούμενη μέρα.

«Το πρόβλημά μου είναι ότι αγχώνομαι πολύ και τρώω πολύ. Όλη η οικογένειά μου βρισκόταν στο ξενοδοχείο και παραγγείλαμε από το μενού του ξενοδοχείου. Εγώ το βράδυ έφαγα κέικ από το μπουφέ. Το πρωί ήπια καφέ και έφαγα κέικ για πρωινό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το κέικ είναι το μόνο πράγμα που με ηρεμεί», είπε στο Extra η πληθωρική ηθοποιός.

Με ένα φόρεμα Zuhair Murad γεμάτο παγέτες η Sofia έφτασε στο κόκκινο χαλί με τον σύντροφό της και σύντομα σύζυγο Nick Loeb καθώς και τα 19 μέλη της οικογένειάς της! Τι είπε όταν ρωτήθηκε; «Έφερα μαζί μου πολλά μέλη της οικογένειάς μου. Ήθελαν να είναι εδώ μαζί μου. Είναι 19 άτομα και τους αρέσει να έρχονται εδώ μαζί μου... οπότε το κάνουμε και περνάμε καλά!».

Διαβάστε ακόμη:
H Vanessa Paradis βγαίνει με τον πρώην της Carla Bruni!

Τσάμπα το ξενύχτι: Γιατί βαρεθήκαμε στα φετινά βραβεία Emmy;