Ποια star είχε αυτό το... ατυχηματάκι;

Γωγώ Φούντα
Ποια star είχε αυτό το... ατυχηματάκι;

Kαι σίγουρα άρεσε ιδιαιτέρως στο αντρικό κοινό...

Kαι εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι και η απαστράπτουσα, ομολογομένως Sofia Vergara, περίμενε με ανυπομονησία να ανέβει στη σκηνή μαζί με το υπόλοιπο καστ της διάσημης σειράς Modern Family, για να παραλάβουν το ΕΜΜΥ καλύτερης κωμικής σειράς, το... φερμουάρ της σέξι λατίνας σκάλωσε, και λίγο έλειψε όχι μόνο να χάσει τη βράβευση αλλά και το ίδιο της το... φόρεμα!

Συγκεκριμένα, 20 μόλις λεπτά πριν ανακοινωθoύν τα αποτελέσματα, το φερμουάρ στο πίσω μέρος της λαμπερής τουαλέτας της star σκάλωσε, με αποτέλεσμα να μένουν σε κοινή θέα, τα αξιοθαύμαστα οπίσθιά της και ένα μικροσκοπικό στρινγκ εσώρουχο!

Χωρίς φυσικά να χάσει λεπτό, και αποδεικνύοντας το πόσο ακομπλεξάριστη και άνετη είναι, η Vergara απαθανάτισε το... ατύχημά, από πολύ κοντά θα λέγαμε, ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter και έγραψε: «Yes!!!! This happend 20 min before we won!!!! Jajajajja. I luv my life!!!!», ενώ αμέσως μετά τη βράβευση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα που έφερε εις πέρας το δύσκολο αυτό έργο αλλά και να τονίσει τη νίκη της σειράς στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Μπορεί η Sofia, εν αντιθέσει με το Modern Family, να μη βραβεύτηκε στην κατηγορία κωμικής ηθοποιού στην οποία και ήταν υποψήφια, αλλά σίγουρα κατάφερε να προκαλέσει την μεγαλύτερη αίσθηση με το ατυχηματάκι της. Και φυσικά το θαυμασμό των αρσενικών της followers...

Διαβάστε επίσης:

Που καταφεύγει η Sofia Vergara όταν έχει άγχος;

Sofia Vergara: Έκανε καμβά το γυμνό της κορμί

Hollywood report: οι διάσημες star φορούν τα πιο προκλητικά τους μαγιώ