20 Χρόνια Φοίβος: Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά!

20 Χρόνια Φοίβος: Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά!

Το twitter «χόρεψε» στους ρυθμούς του Φοίβου χτες το βράδυ και διάσημοι αλλά και απλός κόσμος μοιράστηκαν αγαπημένες στιγμές από τη συναυλία.

Το ΟΑΚΑ γέμισε πέρα από κάθε προσδοκία χτες το βράδυ, όταν πλήθος κόσμου κατέφτασε από νωρίς για να πιάσει μια καλή θέση ώστε να παρακολουθήσει ένα από τα πιο φαντασμαγορικά μουσικά events που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Ο Φοίβος γιόρτασε τα 20 χρόνια του με μια μεγάλη, λαμπερή γιορτή, στην οποία συμμετείχαν όλοι του οι φίλοι και συνεργάτες, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην πίστα-δρόμο που είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη βραδιά.

Το twitter, φυσικά, είχε πάρει φωτιά καθὀλη τη διάρκεια της βραδιάς, με τους celebrities να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα παρασκήνια και απλό κόσμο να μοιράζεται αγαπημένες στιγμές από τη συναυλία. Στη γκάλερι μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά ενσταντανέ από τη μεγάλη γιορτή του Φοίβου, ενώ παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα ενθουσιώδη tweets αγαπημένων καλλιτεχνών.

Δέσποινα Βανδή
«Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για απόψε και για την καλή σας ενέργεια! Λέω να πάω για ύπνο τώρα! Έζησα μια μαγική βραδιά!»

Έλλη Κοκκίνου
«Ένα τελευταίο και μεγάλο ευχαριστώ στο Φοίβο για την αποψινή βραδιά! Αφιερωμένη σ΄εκείνον και σ΄εσάς! Ήσασταν όλοι υπέροχοι απόψε! Πολλά ευχαριστώ στην τεράστια παρέα!!! Αξέχαστη εμπειρία η σημερινή! Μαγική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια και όλους εσάς να τραγουδάμε παρέα! Σας ευχαριστώ για όλα!»

Ελεάννα Αζούκη
«Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη σας!!! Η πιο όμορφη βραδιά που έχω ζήσει!»

Θάνος Πετρέλης
«Απίστευτη βραδιά... Εκπληκτική. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί και κάνατε αυτή τη μαγική ατμόσφαιρα!»