Ο Jamie Oliver τα αφήνει όλα και πάει να δουλέψει για τους Brangelina

Γωγώ Φούντα
Ο Jamie Oliver τα αφήνει όλα και πάει να δουλέψει για τους Brangelina

O διάσημος chef στη δούλεψη του διάσημου ζευγαριού!

Όταν είσαι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie και σχεδιάζεις από τώρα το Χριστουγεννιάτικο δείπνο που θα παραθέσεις, δεν θέλεις τίποτα λιγότερο από κάτι άκρως εντυπωσιακό και γευστικό. Γι' αυτό λοιπόν, το διάσημο ζεύγος, έπειτα από παρότρυνση του Brad, αποφάσισε να εμπιστευτεί το εορταστικό μενού στα μαγικά χεράκια του διάσημου βρετανού chef Jamie Oliver.

Άτομο από το περιβάλλον των Brangelina αποκαλύπτει: «Ο Brad γνωρίζει πολλά χρόνια τον Jamie, από τότε που ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston, και μάλιστα η Angelina τον συμπαθεί ιδιαιτέρως. Toυ ζήτησε λοιπόν να αναλάβει το Χριστουγεννιάτικο δείπνο που θα οργανώσει το ζευγάρι στο νέο του σπίτι στο Surrey της Αγγλίας και φυσικά ο Oliver δέχτηκε αμέσως. Mάλιστα, στο παρελθόν, είχε προσπαθήσει να μάθει στον Brad να μαγειρεύει χωρίς ιδιαίτερη όμως επιτυχία».

Ο διάσημοςε γόης συγκεκριμένα, είχε ζητήσει από τον chef να του διδάξει τα μυστικά της κουζίνας για να μπορεί να περιποιείται ο ίδιος τα έξι του παιδιά, καθώς η έξοδός του με τα τέκνα του και τη συνοδεία των νταντάδων για φαγητό, έμοιαζε περισσότερο με στρατιωτική επιχείρηση παρά με οικογενειακή βόλτα για φαγητό. Δυστυχώς όμως, τα μαθήματα του Jamie δεν απέδωσαν, καθώς ο Brad είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως!

Δεν πειράζει, και η τελειότητα καμιά φορά βλάπτει!

Διαβάστε επίσης:

Αngelina Jolie: Στο πάρκο για παιχνίδια με τα πιτσιρίκια της

Οι πιο άθλιες δουλειές των celebrities πριν γίνουν διάσημοι

Angelina Jolie: Η γαμήλια δίαιτα για να... παχύνει!