Arnold Schwarzenegger: Μέχρι που έφτασε για να τον συγχωρήσει η γυναίκα του για την απιστία του;

Arnold Schwarzenegger: Μέχρι που έφτασε για να τον συγχωρήσει η γυναίκα του για την απιστία του;

Όταν ήρθε αντιμέτωπος με την σύζυγό του, ο πρώην Mr. Universe αποδείχθηκε, εκτός από δειλός, και περιορισμένης ευφυΐας

Το νέο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Arnold Schwarzenegger, με τίτλο «Total Recall: My Unbelievably True Life Story», κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου. Σε αυτό, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια μιλάει, για πρώτη φορά, για το σκάνδαλο που προκάλεσε, πριν από ένα χρόνο, η αποκάλυψη ότι είχε σχέση με την οικιακή του βοηθό με την οποία, μάλιστα, είχε κάνει και ένα παιδί.

arnie2



Στο βιβλίο, αποσπάσματα του οποίου έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν για λόγους προώθησής του, ο Schwarzenegger περιγράφει το πώς ομολόγησε στην γυναίκα του, Maria Shriver, την ύπαρξη του πέμπτου παιδιού του, το οποίο έκανε με την οικιακή τους βοηθό. Τον Ιανουάριο του 2011, λοιπόν, και αφού είχε περάσει χρόνια αρνούμενος τους ισχυρισμούς της γυναίκας του, ότι το παιδί ήταν δικό του, σε επίσκεψή τους σε σύμβουλο ζευγαριών, ο ηθοποιός υποχρεώθηκε να παραδεχτεί τα πάντα. 24 μόλις ώρες μετά την λήξη της θητείας του ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια, λοιπόν, και ενώ ο ίδιος πίστευε ότι η επίσκεψή τους στον σύμβουλο σχέσεων έγινε με σκοπό το ζευγάρι να βρει πώς θα μεταβεί ομαλά από μία ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, σε ένα πιο προσωπικό περιβάλλον, ο ίδιος «παγιδεύτηκε» από την σύζυγό του και υποχρεώθηκε να παραδεχτεί ότι οι υποψίες της ήταν βάσιμες.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει στο βιβλίο του, μετά την παραδοχή του, ο Schwarzenegger προσπάθησε να πείσει την γυναίκα του ότι επρόκειτο για ένα «στιγμιαίο λάθος» (κάτι μας θυμίζει αυτό) και ότι η ίδια ήταν «η τέλεια σύζυγος» και ότι ακόμα ένιωθε ερωτική έλξη γι' αυτήν. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από τον ίδιο, όχι μόνο γιατί, κατά κανόνα, οι άντρες, όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση, βρίσκουν πάντα τις χειρότερες ατάκες και στις ξεφουρνίζουν πιστεύοντας πραγματικά ότι έτσι μπορούν να σώσουν τα πράγματα (την ίδια στιγμή που εσύ βρίσκεσαι στα πρόθυρα της χειροδικίας), αλλά και επειδή η κορυφαία ερμηνευτική στιγμή της καριέρας του ήταν το διάσημο «Hasta la vista baby». Ε, τι να περιμένει κανείς από αυτό τον άνθρωπο; Κι αυτή η Maria Schriver, απόγονος Kennedy είναι, απ' όλους τους άντρες που βρέθηκαν μπροστά της, τον Εξολοθρευτή βρήκε;

Διαβάστε ακόμα:
Hollywood και κέρατο: Όταν οι stars απατούν με τις υπαλλήλους τους!
Ο Schwarzenegger επιστρέφει στην αγκαλιά της (απατημένης) γυναίκας του
Ο Schwarzenegger έχει εξώγαμο!