Ποια celebrity φωτογραφίζεται άκρως προκλητικά και... «αδειάζει» τον διάσημο πρώην της;

Ποια celebrity φωτογραφίζεται άκρως προκλητικά και... «αδειάζει» τον διάσημο πρώην της;

Δείτε την καυτή φωτογράφιση και πάρτε μία γεύση από τις αποκαλύψεις της

Βγάζοντας την άγρια πλευρά της προς τα έξω, η Elisabetta Canalis γδύνεται μένοντας μπροστά στο φακό μόνο με καυτές δαντέλες και δερμάτινα κομμάτια για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Max.

Η 34χρονη πρώην του George Clooney δείχνει την καλογυμνασμένη σιλουέτα της σε ένα S&M σκηνικό ανάμεσα σε νεαρούς άντρες. Εκτός όμως από τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες η Canalis μιλά για το σεξ, τους άντρες και φυσικά τον διάσημο πρώην της, τον Clooney.

-To πιο ασυνήθιστο πράγμα που σου ζητούν οι θαυμαστές σου είναι:

«Κοντινές φωτογραφίες των ποδιών μου».

Βγαίνεις με τον κασκαντέρ του "Jackass" Steve-O, τι θα έλεγες γι αυτόν;

«Ο Steve μου δεν επιδεικνύει ποτέ τον ανδρισμό του όπως κάποιοι άλλοι. Τον αγαπώ γι αυτό!»

Για τους Ομηρικούς καυγάδες με τους συντρόφους της:

«Όταν ζηλεύω γίνομαι επιθετική. Μαινάδα. Θυμώνω πολύ, εξοργίζομαι και τα μαζεύω να φύγω. Οι ιστορίες μου μοιάζουν πολύ η μία με την άλλη. Βαλίτσες, σκυλιά στο πίσω κάθισμα, πόρτες να κοπανάνε και να εξαφανίζομαι».

Όταν σου λένε πως επωφελήθηκες από τη σχέση σου με τον Clooney πώς αντιδράς;

«Δεν είναι κάτι που ισχύει ακριβώς, οπότε δεν ασχολούμαι. Τα μέσα αρχικά θέλησαν να γνωρίσουν τη νεαρή σύντροφο του γνωστού ηθοποιού και επωφελήθηκαν από το όνομά μου- όσο μικρό και να ήταν. Τώρα το αν έγινα όνομα χάρη στον George υποθέτω πως είναι φανερό ότι δεν ισχύει. Εκείνος με πολιόρκησε. Εγώ μια χαρά περνούσα και ως σερβιτόρα. Αν επέλεξα να πω ναι σε προτάσεις που μου έγιναν, δεν έχει να κάνει με τον πρώην μου.Εξάλλου αν δεν ήμουν καλή δεν θα ήμουν ακόμη στο προσκήνιο.»

Tι έχεις να πεις για την σχέση του πρώην σου; Ζηλεύεις καθόλου για τον τρόπο με τον οποίο μιλά για τη νέα του αγαπημένη;

«Εγώ έφυγα. Οπότε τι να ζηλέψω. Με τον George είχαμε μία φοβερή σχέση. Πολύ δεμένη. Ήταν σαν μέντοράς μου, σαν πατέρας μου και κάτι παραπάνω. Δεν θα χαρακτήριζα τη σχέση μας ακριβώς σεξουαλική. Δεν έχω να ζηλέψω κάτι... Τι να ζηλέψω. Ο καθένας όπως μπορεί! Είμαι υπέρ-πλήρης στη ζωή μου αυτή τη στιγμή»...

Χμμμμ... σαν να τον αδειάζει λίγο στο θέμα σεξ... δεν συμφωνείτε; Με τόσες φήμες γύρω από τη σεξουαλική του ταυτότητα ιδίως πριν την εμφάνιση της Canalis, ύποπτα τα πράγματα!

Διαβάστε ακόμη:

Arnold Schwarzenegger: Μέχρι που έφτασε για να τον συγχωρήσει η γυναίκα του για την απιστία του;

Ο Jamie Oliver τα αφήνει όλα και πάει να δουλέψει για τους Brangelina

Lady Gaga: Δείχνει τα οπίσθια της και δεν ντρέπεται για τα κιλά της