Ποια διάσημη μητέρα χτυπάει τα παιδιά της με... ξύλινη κουτάλα;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη μητέρα χτυπάει τα παιδιά της με... ξύλινη κουτάλα;

Μάλλον χρειάζεται δέσιμο!

Έγινε διάσημη μέσω του reality «Jon & Kate Plus 8», το οποίο βέβαια στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «Kate Plus 8» λόγω του χωρισμού της με το σύζυγό της. Ο λόγος για την relality star Kate Gosselin η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στο προσκήνιο και όχι άδικα.

Η τηλεπερσόνα, η οποία πρωταγωνιστεί σε reality πρόγραμμα μαζί με τα 8 της παιδιά, κατηγορείται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα κακοποιεί! Συγκεκριμένα, ένα νέο βιβλίο που σχετίζεται με την Gosselin, αναμένεται να δημοσιευτεί, ταράζοντας την κατά τ' άλλα ήρεμη οικογενειακή ζωή της.

Ο Robert Hoffman, ο ρεπόρτερ που κάνει τη σχετική έρευνα λέγεται ότι έχει πρόσβαση στον προσωπικό της υπολογιστή. Μάλιστα τα ευρήματά του είναι άκρως ενδιαφέροντα καθώς περιγράφει αναλυτικά τη σχέση με τα 8 παιδιά της αλλά και πως τους φέρεται. Η ίδια, αναφέρει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πως τιμωρεί τα παιδιά της όταν κάνουν αταξίες, τραβώντας τους τα μαλλιά και χτυπώντας τα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά περιγράφει ένα περιστατικό όπου ένας της γιος πέταξε ένα του παιχνίδι με τη «στοργική» μητέρα στη συνέχεια να τον αρπάζει από την κούνια του και να τον χτυπάει στα κάγκελά της! Το ανησυχητικό της όλης κατάστασης είναι ότι η ίδια έχει απόλυτη συναίσθηση της βίαιης συμπεριφοράς της, καθώς παραδέχεται ότι ο πρώην σύζυγός της φοβάται ότι κάποια στιγμή θα κάνει κακό στα παιδιά τους.

Το αποκορύφωμα βέβαια είναι ότι η Gosselin δε χρησιμοποιεί μόνο τα χέρια της για να χτυπήσει τα παιδιά της αλλά και μία τεράστια ξύλινη κουτάλα την οποία αποκαλεί χαιδευτικά(;) «the spanker»! «Είτε με παρακολουθούν οι paparazzi είτε όχι, πάνω απ' όλα είμαι μάνα», δήλωσε πρόσφατα με αφορμή νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας όπου την δείχνουν να χτυπά την κόρη της. «Αγαπώ τα παιδιά μου και όταν κάνουν άσχημα πράγματα απλά τα τιμωρώ», ολοκλήρωσε το μανιφέστο της μάνας.

Κάποιος να την μαζέψει...

Διαβάστε ακόμη:

Ποιά ζουμερή star τα πέταξε όλα έξω «κατά λάθος»;

Arnold Schwarzenegger: Μέχρι που έφτασε για να τον συγχωρήσει η γυναίκα του για την απιστία του;

Ο Jamie Oliver τα αφήνει όλα και πάει να δουλέψει για τους Brangelina