Η Kristen Stewart: «Ζω μια έντονη φάση της ζωής μου»

Η Kristen Stewart: «Ζω μια έντονη φάση της ζωής μου»

Η Kristen μιλάει σε γερμανικό περιοδικό

Η Kristen Stewart που τελευταία η τύχη της χαμογέλασε ξανά, μια και κατάφερε και ξανακέρδισε τον Robert Pattinson,δείχνει sexy και μυστηριώδης στο εξώφυλλο του Οκτωβρίου του γερμανικού Glamour.

Μεταξύ των ωραίων φωτογραφιών υπάρχει και συνέντευξη στην οποία δεν υπάρχει ίχνος από το σκάνδαλο που βούιξε το σύμπαν. Προφανώς ο όρος που έθεσε η star ή μάλλον οι ατζέντηδες ήταν να μην γίνει η παραμικρή αναφορά στα τελευταία γεγονότα. Είναι σαν να μπαίνει στο δωμάτιο καμηλοπάρδαλη και κανείς να μην το σχολιάζει, αλλά αφού το δέχτηκε το περιοδικό εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Μεταξύ άλλων η Kristen είπε:

Για το τέλος του Twilight: «Είμαι ανακουφισμένη, όχι επειδή τελείωσε, αλλά είπαμε μια ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος. Μια ιστορία στην οποία εγώ και όλοι οι συνάδελφοί μου επενδύσαμε πολύ ενέργεια. Έζησα στον κόσμο του Twilight για τέσσερα χρόνια. Αυτό είναι πολύ μεγάλο διάστημα που απαιτεί πολύ υπομονή».
Για το πώς επέζησε από το σκληρό πρόγραμμα: «Δόξα τω θεώ, είχα την ευκαιρία να κάνω μικρότερες ταινίες ανάμεσα στα γυρίσματα των ταινιών twilight, αλλιώς πιθανότατα θα είχα τρελαθεί»
Για τη βιομηχανία που είναι γεμάτη ερασιτέχνες: «Δεν θα μπορούσα να δουλέψω με ανθρώπους που δεν είναι δημιουργικοί και δεν είναι ταμένοι σε αυτό που κάνουν. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που είναι έτοιμοι να σου ρουφήξουν την ψυχή. Για παράδειγμα δεν θα έκανα ποτέ μια διαφήμιση για make up, αν και οι τελικές φωτογραφίες μου θα έδειχναν πιθανότατα καλές. Ευχαριστώ, αλλά δεν με ενδιαφέρει».
Για τη ζωή της αυτή τη στιγμή: «Παρατηρώ ότι, αυτή τη στιγμή, ζω μια εξαιρετικά έντονη φάση της ζωής μου. Αισθάνομαι ότι από στιγμή σε στιγμή, θα μπορούσα Θα εκραγώ, από όλη την ενέργεια που έχω και δεν θέλω αυτή η φλόγα που καίει μέσα μου να σβήσει».

Διαβάστε επίσης:

Πώς είναι σήμερα η Meg Ryan;

Η Gwyneth εκτός πραγματικότητας: Πουλάει μπλούζες των 500$ (!) μέσω του blog της

Αngelina Jolie: Στο πάρκο για παιχνίδια με τα πιτσιρίκια της