Πώς αδυνάτισε τόσο η Αση Μπήλιου;

Πώς αδυνάτισε τόσο η Αση Μπήλιου;

Όχι άλλο ρετούς!

Ή η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει γεμίσει με παρουσιάστριες που όλο το καλοκαίρι έλιωναν στα γυμναστήρια κι έτρωγαν ψητό κοτόπουλο (χωρίς σαλάτα) με υστερία χάνοντας η κάθε μια από 10 κιλά και πάνω ή το photoshop -ειδικά του Alpha- το παράκανε.

Μετά την Ναταλία Γερμανού και το ερασιτεχνικό ρετούς της, αυτή την εβδομάδα ήρθε η σειρά της φωτογραφίας της- υποτίθεται ροκ -Αννίτας Πάνια αλλά και της αγαπημένης αστρολόγου Ασης Μπήλιου να συρρικνωθούν. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τα δελτία τύπου των εκπομπών τους η Αννίτα Πάνια πρέπει να έχει πέσει πάνω από 4 νούμερα στο τζην της (το γνωστό μαύρο καμπάνα τζην που φοράει συνέχεια όταν παρουσιάζει τα ταλέντα της) ενώ αναρωτιέσαι γιατί επιμένει να φοράει ριχτά φορέματα η Άση Μπήλιου αφού σε λίγο καιρό αν συνεχίσει έτσι θα μπορεί να δανείζεται πια τα στενά ρούχα από την ντουλάπα της Μενεγάκη.

Σε μια εποχή όμως που όλα αυτά τελειώνουν, τα φτιαγμένα, τα δήθεν και τα ψευτολαμπερά, που μέχρι και η Lady Gaga βγαίνει αρετουσάριστη στον καμπινέ του σπιτιού της, το να φανεί και το μπούτι της Αννίτας Πάνια όπως είναι στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά δε αυτές οι δυο συγκεκριμένες παρουσιάστριες δεν έδειξαν ποτέ να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την εικόνα τους ούτε και πούλησαν τον εαυτό τους για μοντέλα. Οπότε το πολύ φτιασίδωμα και το απόλυτο ρετούς, πιο πολύ κακό κάνει στην εικόνα τους παρά καλό στερώντας και από τις δυο αυτό που τις χαρακτηρίζει: ότι είναι cool και ακομπλεξάριστες.

Διαβάστε επίσης:

Photoshop σκάνδαλο: Προσπάθησαν να κρύψουν τα κόκαλα της Karlie Kloss