Ποιοι διάσημοι σταρ παλεύουν μια ζωή με τα κιλά τους;

Ποιοι διάσημοι σταρ παλεύουν μια ζωή με τα κιλά τους;

Δείτε τους στα καλύτερα και στα ... χειρότερά τους

Η ζωή κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας δεν είναι πάντα εύκολη. Οι celebrities δεν πάυουν να είναι άνθρωποι όπως όλοι αντιμετωπίζοντας τα ίδια τις περισσότερες φορές προβλήματα με τη διαφορά ότι όταν συμβεί κάτι σε εκείνους, το θέμα παίρνει άλλες διαστάσεις.

Πιο πολύ από όλα ίσως σχολιάζεται συνεχώς η εξωτερική τους εμφάνιση και ιδίως τα κιλά τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί μάλιστα, που αντιμετωπίζουν σοβαρά και χρόνια προβλήματα με το σωματικό τους βάρος.

Η Lady Gaga για παράδειγμα έχει γίνει το επίκεντρο των τελευταίων ημερών χάρη στα λίγα παραπανίσια κιλά που απέκτησε. Εκείνη βέβαια, δεν το πήρε καθόλου κατάκαρδα μια ςκαι αποφ'ασισε να φωτογραφηθεί με τα εσώρουχα για μία καμπάνια ονόματι "Body Revolution 2013" που σκοπό έχει να παρακινήσει τους νέους να μην κρίνουν τόσο αυστηρά τον εαυτό τους και τους άλλους και να αποδεχτούν το σώμα τους όπως είναι.

Η Gaga δεν είναι η πρώτη που βρίσκεται υπό το μικροσκόπιο. Πρόσφατα όλοι έπεσαν πάνω στην πάντα τροφαντή Kirstie Alley η οποία έχασε 50 ολόκληρα κιλά τα οποία κουβαλούσε από τη δεκαετία του 80! Η Kirstie, 61 ετών σήμερα , κυκλοφόρησε στην αγορά το δικό της οργανικό φάρμακο αδυνατίσματος το οποίο πήρε έγκριση και λέγεται Rescue Me.

Η Jessica Simpson είναι άλλο ένα πρόσωπο των ημερών. Το 2009 ήταν το πιο καυτό κορμί της παγκόσμιας show biz και φέτος μετά τη γέννα της στα 32 της χρόνια σε τίποτα δεν θυμίζει το λεπτό κορίτσι που γνωρίσαμε. Παλεύει να χάσει το βάρος που πήρε εδώ και μήνες με σταθερά και αργά βήματα.

Η σεξοβόμβα της εφηβείας μας, Britney Spears χρόνια επιδείκνυε τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της όμως μετά τη γέννηση των 2 γιων της και τη μάχη της με τις καταχρήσεις και την κατάθλιψη- στα 30 πλέον έχει φανερά τα σημάδια της παραμέλησης. Με πολύ κόπο μέσα στη χρονιά που μας πέρασε άρχισε να ανακτά τη φόρμα της πρότι το πρόσωπό της έχει αλλάξει...

Η Christina Aguilera, 31 ετών σήμερα, δίνει κι αυτή το παρόν στη λίστα. Η αγαπημένη φωνή της Αμερικής χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με το βάρος αλλά και με τη διατροφή της. Ταλεντευόταν ανάμεσα στην νευρική ανορεξία και την βουλιμία. Τελικά νίκησε η ελευθερία και μετά τη γέννηση του γιού της αποφάσισε να τρώει όπως νιώθει πέρνοντας αρκετά κιλά, χωρίς όμως να ξεφεύγει από τα όρια.

Η Mariah Carey, άλλοτε γυμνασμένη και αδύνατη μεταπήδησε σε τροφαντή μαμά. Στα 42 της και με δύο δίδυμα αγοράκια, δηλώνει πως αισθάνεται πιο υπέροχα από ποτέ και λατρέυει της πληθωρικές της καμπύλες.

Ο Gary Barlow με τη σειρά του μετά τη διάλυση των Take That έπαθε κατάθλιψη και από καυτό αγόρι με αναλογίες μοντέλου το έριξε στο φαί καταλήγοντας 40 κιλά πιο βαρύς! Στα επόμενα χρόνια διαγνώστηκε ως παχύσαρκος καθώς έφτασε τα 80 περιττά κιλά! Κλείστηκε μέσα και δεν έβγαινε έξω. Πλέον στα 41 του, μετά από επεμβάσεις και δίαιτες κατέβηκε σε ένα υγιές δείκτη μάζας σώματος έχει ξαναβρεί τον εαυτό του.

Η αγαπημένη φωνή του nostalgia, o Michael Buble ενώ θεωρούταν από τους ωραιότερους άντρες στον Καναδά πήρε βάρος κατέληξε στα 37 του να φλερτάρει με την παχυσαρκία. Φέτος κατάφερε να χάσει πολύ βάρος- κατέληξε όμως με ένα ελαφρώς αλλοιωμένο πρόσωπο.

Ο Robbie Williams είχε κι αυτός τα θεματάκια του. Ούτε εκείνος πήρε καλά τη διάλυση των Take That, αντιμετωπίζοντας χρόνιο εθισμό σε ηρεμηστικά και ψυχοφάρμακα. Όταν τα έκοψε άρχισε να τρώει παίρνωντας πολύ βάρος ενώ ταυτόχρονα η καριέρα του βρέθηκε σε κόμμα. Στα 38 του όμως το πάλεψε και επέστρεψε στο γυμναστήριο και την υγιεινή διατροφή με αποτέλεσμα να δείχνει και να αισθάνεται πιο καλά από ποτέ.

Η Kelly και ο Jack Osbourne είναι αδέρφια, που μοιάζουν με σκιά του άλλοτε παχύ εαυτού τους. Εκείνη στα 27, και ο Jack, 26, για χρόνια δεν θύμιζαν σε τίποτα τους γονείς τους. Μετά από πολυετείς δίαιτες και άσκηση αρχίζουν να μοιάζουν με οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:
Βρέθηκε πρωταγωνίστρια για το 50 Shades of Grey

Kristen Stewart- Robert Pattinson: το διάσημο ζευγάρι συγκατοικεί ξανά

Photoshop σκάνδαλο: Προσπάθησαν να κρύψουν τα κόκαλα της Karlie Kloss