Angelina Jolie: οι φήμες ότι πάσχει από Ηπατίτιδα C όλο και πληθαίνουν

Angelina Jolie: οι φήμες ότι πάσχει από Ηπατίτιδα C όλο και πληθαίνουν

Τι συμβαίνει με την υγεία της ομορφότερης γυναίκας του κόσμου;

Την Angelina Jolie την αγαπάμε και αν και ξεκίνησε λίγο λάθος κλέβοντας τον Brad Pitt από την αγκαλιά της Jennifer Aniston μετά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και μαζί με αυτές και μία θέση στην καρδιά μας. Μπορεί η διάσημη star να απέκτησε μόνιμο σύντροφο και μια μεγάλη υπέροχη οικογένεια, όμως ένα πρωτοσέλιδο έχει ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, τότε που η Angelina ήταν μπλεγμένη σε καταχρήσεις και έκλυτο βίο.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει σάλος στο Hollywood από το πρωτοσέλιδο του National Enquirer που αναφέρει ότι η Angelina Jolie πάσχει από ηπατίτιδα C.

«Η εξασθενημένη Angelina Jolie, δείχνει σημάδια της θανατηφόρου ασθένειας, ηπατίτιδα C και οι φίλοι της ανησυχούν ότι η ευαίσθητη καλλονή θα χρειαστεί σύντομα μεταμόσχευση συκωτιού»,γράφει το περιοδικό και συνεχίζει, «η Angelina έχει φτάσει τα 43 κιλά, πρόσφατα λιποθύμησε ενώ δείχνει να έχει όλα τα συμπτώματα της συγκεκριμένης ασθένειας».

Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει κάτι τόσο σοβαρό, ή εάν η ατελείωτες πρόβες, η κούραση και η μητρότητα έχουν κουράσει τόσο πολύ τη Jolie που έπαθε μία απλή υπερκόπωση, αλλά το σίγουρο είναι πως οι θαυμαστές της έχουν πανικοβληθεί.

Ας ελπίσουμε να μην ισχύει τίποτα από τα παραπάνω και να είναι όλα μία κακεντρέχεια του διεθνούς Τύπου.

Διαβάστε επίσης:

Angelina Jolie: Η γαμήλια δίαιτα για να... παχύνει!

Δεν θα πιστέψετε το γαμήλιο δώρο που έκανε ο Brad Pitt στην Αngelina

Αngelina Jolie: Έξαλλη με τις κόρες της που ακούνε Madonna

Αngelina Jolie: Σε ταινία με την κόρη της!