H Harper το κάνει όπως ο Beckham

Γωγώ Φούντα
H Harper το κάνει όπως ο Beckham

Το ποδοσφαιρικό στερέωμα έχει πλέον το νέο του μικροσκοπικό... αστέρι!

Όταν μεγαλώσει θα γίνει η τέλεια γυναίκα και έχουμε βάσιμες ενδείξεις γι' αυτό. Ο λόγος για την Harper Beckham, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει αναδειχθεί σε μεγάλη φαν της στρογγυλής θεάς καθώς δεν χάνει προπόνηση και αγώνα των τριών μεγαλύτερων αδερφών της.

Kαι μπορεί την προηγούμενη βδομάδα να έδειχνε να πλήττει καθώς παρακολούθουσε τους Brooklyn, Romeo και Cruz να παίζουν, αλλά καταλαβάμε αμέσως τι ήταν αυτό που δυσαρεστούσε την μικρή fashionista και δεν είναι άλλο από την επιθυμία της να... σουτάρει!

Μόλις λοιπόν, μία μεγάλη κόκκινη μπάλα ήρθε προς το μέρος της, η χαριτωμένη μικρούλα άφησε την αγκαλιά της διάσημης μαμάς Victoria, η οποία μάλλον μπέρδεψε το γήπεδο με ντεφιλέ μόδας, και άρχισε περιχαρής να την κλωτσάει παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς τα μικροσκοπικά σανδάλια που φορούσε δεν της επέτρεψαν να κάνει τα κόλπα του μπαμπά της!

Victoria και Romeo παρακολουθούσαν την μπαλαδόρο Harper όλο καμάρι καθώς εκείνη έκανε εμφανή την επαγγελματική της κλίση. Γιατί, μπορεί να κληρονόμησε το γούστο και την αίσθηση του στιλ από την μαμά της, αλλά το μέλλον της βρίσκεται αναμφισβήτητα στο ποδόσφαιρο!

Bend it like Βeckham Harper!

Διαβάστε επίσης:

Ο David Beckham πήρε τη Harper και πήγαν γήπεδο

Η Victoria Beckham μας προτείνει το αγαπημένο της cocktail «για φασιονίστες»

Harper Seven & Victoria Beckham: Τα κορίτσια της οικογένειας κάνουν βόλτες στο Μανχάταν