Ο «σκληρός» του Hollywood γυμνός βρεγμένος και... ροζ για καλό σκοπό

Ο «σκληρός» του Hollywood γυμνός βρεγμένος και... ροζ για καλό σκοπό

Τι έκανε ο Liam Neeson στον show της Ellen;

Ο Liam Neeson κάθεται σε ένα θρόνο φορώντας μόνο ένα εκτυφλωτικό ροζ σλιπ- και προετοιμάζεται να γίνει μούσκεμα. Οι εικόνα μας έκανε αμέσως να αναρωτηθούμε που και για ποιο λόγο.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός βρέθηκε στο show της Ellen DeGeneres, όπου συμφώνησε να λάβει μέρος σε ένα πρωτότυπο «παιχνίδι», με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η δημοφιλής τηλεοπτική παρουσιάστρια έδωσε στον καλεσμένο της την επιλογή μεταξύ μπόξερ ή σλιπ και ο σταρ του Batman αποφάσισε να ακολουθήσει την πιο τολμηρή επιλογή.

«Βάζεις τον πήχη ψηλά», είπε η Ellen ενώ, ένα μέλος του κοινού κλήθηκε στο stage, όπου της ζητήθηκε να πετάει μπαλάκια σε ένα στόχο, πάνω από το κεφάλι του Neeson μέχρι να τον πετύχει, και να πέσει σε μία δεξαμενή με νερό. Εάν η καλεσμένη κατάφερνε να πετύχει τον στόχο, για τον φιλανθρωπικό σκοπό θα διατείθενταν 10.000 δολάρια.

Ο Neeson, όμως, αποφάσισε να ανεβάσει και άλλο τον πήχη, λέγοντας στην παρουσιάστρια «εάν βγάλω και την ρόμπα, θα γίνουν είκοσι οι δέκα χιλιάδες;». Η Ellen του απάντησε: «θα το κάνω να συμβεί, αν βγάλεις την ρόμπα και πας να καθίσεις σε αυτή την καρέκλα».

Διαβάστε ακόμα:

Η Ellen DeGeneres σχολιάζει στο twitter της την εγκυμοσύνη της Shakira!
Η Ellen DeGeneres απέκτησε το δικό της αστέρι
Tι έκανε την Gwyneth Paltrow να κοκκινίσει; (video)