Οι δίδυμες Olsen και ο Olivier Sarkozy βγήκαν για φαγητό: Γιατί τους έδιωξαν;

Οι δίδυμες Olsen και ο Olivier Sarkozy βγήκαν για φαγητό: Γιατί τους έδιωξαν;

Μερικές φορές και η διασημότητα υπακούει σε κανόνες!

Η Mary Kate Olsen είναι ζευγάρι με τον Olivier Sarkozy. Μάλιστα έχουν μετακομίσει και μαζί. Συνεχώς κυκλοφορούν παρέα , ακόμη και με την έφηβη κόρη του Olivier. To Σάββατο που μας πέρασε συνατήθηκαν με την Ashley για φαγητό σε γνωστό στέκι της Νέας Υόρκης. Δεν έφαγαν όμως εκεί. Τους ζητήθηκε να φύγουν εντέλει από το εστιατόριο μιας και ο Olivier δεν έδωσε καμία σημασία στις παρακλήσεις των σερβιτόρων και του υπευθύνου να... σβήσει το τσιγάρο.

Ο Sarkozy ο νεότερος είναι μανιώδης καπνιστής. Αν αναρωτιέστε τι του βρήκε η Mary Kate και κόλλησε μαζί του τόσο καιρό- μάλλον αυτό είναι η απάντηση. Είναι γνωστό πως δεν έχει και το καλύτερο γούστο στους άντρες. Σίγουρα ο συνήθως λέτσος και αγνοών κάθε στιλιστικό νόμο αδελφός του Nicola δεν είναι και ο πιο γοητευτικός άντρας στον κόσμο και το... ετερώνυμα έλκονται φαίνεται λίγο για την περίπτωσή τους.

Όπως φαίνεται το κοινό τους είναι η λατρεία για το κάπνισμα που δεν σταματά πουθενά, ούτε φυσικά στους δρόμους- ούτε μπροστά στη μικρή κόρη του. Το εστιατόριο πάντως δεν έκανε εξαίρεση για τα διάσημα πρόσωπά τους και αποφάσισε να φερθεί ανάλογα αποβάλλοντας τους ανυπάκουους καπνιστές από το χώρο προς τέρψιν και ευχαρίστησιν των λοιπών θαμώνων που επιθυμούσαν να απολαύσουν το πιάτο τους χωρίς την εσάνς πίσσας και νικοτίνης- έστω και αν έφερε την υπογραφή The Row by Sarkozy!

Διαβάστε ακόμη:

Άρωμα από... Olsen

Elizabeth Olsen: Φωτογραφίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και μιλά για... τις παρθένες!

Δείτε τη νέα ερωτική φωλιά του Σαρκοζί!