Showbiz in love: Τα πιο hot διάσημα ζευγάρια της Aθήνας

Γωγώ Φούντα
Showbiz in love: Τα πιο hot διάσημα ζευγάρια της Aθήνας

Love is in the air για τους Έλληνες stars...

Eίναι διάσημοι, όμορφοι και ταλαντούχοι. Η προσωπική τους ζωή γίνεται αυτομάτως πρωτοσέλιδο κι εμείς λατρεύουμε να μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από αυτούς. Ενίοτε, και επειδή το εργασιακό περιβάλλον παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή, ερωτεύονται και μεταξύ τους, ή έστω διαλέγουν ταίρια από... παρόμοιους κλάδους. Αναφερόμαστε φυσικά στα πιο καυτά και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τα οποία είτε είναι φρέσκα είτε πιο... παλιά, απασχολούν πάντα τα πηγαδάκια της showbiz...

Γρηγόρης Αρναούτογλου- Κατερίνα Κόκλα: Ο αγαπημένος τηλεπαρουσιαστής, έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα φώτα της δημοσιότητας με τους δεσμούς του. Η τελευταία του κατάκτηση, με την οποία δείχνει πολύ ερωτευμένος και ευτυχισμένος, είναι η νεαρά και όμορφη αισθητικός Κατερίνα Κόκλα. Μάλιστα, ο έρωτας του Γρηγόρη είναι τόσο μεγάλος, που το καλοκαίρι που μας πέρασε απαρνήθηκε την αγαπημένη του Χαλκιδική και πέρασε τις διακοπές του στη Νάξο όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της Κατερίνας.

Δήμητρα Ματσούκα-Γιάννης Φιξ: Η σέξι ηθοποιός, ξάφνιασε τους πάντες με την ξαφνική ακύρωση του γάμου της, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το καλοκαίρι που πέρασε. Επειδή όμως ο έρωτας με έρωτα περνάει που λέει και το γνωστό άσμα, η Δήμητρα δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και έπεσε στην αγκαλιά του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Φιξ, με τον οποίο κατά τα φαινόμενα είναι και πολύ ερωτευμένη. Αυτό έλειπε να έμενε με τέτοια εμφάνιση και τέτοιο σεξ απίλ μόνη της...

Παναγιώτης Μπουγιούρης-Πηνελόπη Πλάκα: Ένας γόης της ελληνικής τηλεόρασης και ένα πρωτοεμφανιζόμενο όμορφο και φρέσκο πρόσωπο. Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι στην αρχή δεν επιβεβαίωναν τις φήμες, πλέον δεν έχουν κανένα πρόλημα να φωτογραφηθούν μαζί και να δηλώσουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Αντώνης Σρόιτερ- Ιωάννα Μπούκη: Μπορεί ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha να έχει χτίσει λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας ένα άκρως σοβαρό και μετρημένο προφίλ, αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι κυκλοφορεί πάντα με τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο πλευρό του. Η νέα του αγαπημένη είναι η αισθητικός Ιωάννα Μπούκη, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μοντέλο!

Έλενα Παπαρίζου- Ανδρέας Καψάλης: Η είδηση του χωρισμού της αγαπημένης Έλενας με τον επί 11 χρόνια σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, όπως επίσης και όλα όσα ακολούθησαν και είχαν να κάνουν με την κοινή περιουσία του πρώην ζευγαριού. Πλέον, η Έλενα δηλώνει και πάλι ερωτευμένη καθώς το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με τον πολιτικό μηχανικό Ανδρέα Καψάλη.

Κώστας Σπυρόπουλος- Αγάπη: Παρά το γεγονός ότι ο γοητευτικός ηθοποιός πήρε πρόσφατα διαζύγιο από τη σύντροφό του και επίσης ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου, δεν τον πήρε από κάτω και μάλιστα τελευταία κυκλοφορεί με νέα αγαπημένη η οποία διατηρεί μαγαζί στου Ψυρρή και ακούει στο όνομα Αγάπη. Τρανταχτό παράδειγμα ότι η ζωή αλλά και ο έρωτας συνεχίζεται...

Βιβή Τσιάμη-Γιώργος Πρίντεζης: Μπορεί να είναι αρκετά χρόνια μαζί, αλλά το διακριτικό προφίλ που διατηρούν μας έχει δώσει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους και κατ' επέκταση ελάχιστες κοινές τους πόζες. Έτσι, χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε φωτογραφίες του μοντέλου και του μπασκετμπολίστα, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και σέξι ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Δούκισσα Νομικού- Χρήστος Χολίδης: Ακόμα ένα ζευγάρι που μετρά αρκετό καιρό μαζί αλλά δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε. Δικαιολογημένα άλλωστε καθώς αυτή είναι ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και αυτός ένα από τα πιο πετυχημέν ονόματα του τραγουδιού. Περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση του γάμου τους και φυσικά τα όμορφα μωρά τους!

Μαίρη Συνατσάκη- Μύρωνας Στρατής: Ακόμα ένα πολυαγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. H όμορφη και ταλαντούχα παρουσιάστρια και ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας μοιάζουν σαν να ήταν γραφτό να είναι μαζί, ενώ εκτός από όμορφοι και ταιριαστοί είναι αναμφίβολα και ένα από τα πιο στυλάτα ντουέτα.

Διαβάστε επίσης:

Το tweet της Έλενας Παπαρίζου αμέσως μετά τη ληστεία

To casual look της Μαίρης Συνατσάκη!

Tα fitness μυστικά των πιο καλλίγραμμων Eλληνίδων