Οι πιο σέξι... ένστολοι stars!

Γωγώ Φούντα
Οι πιο σέξι... ένστολοι stars!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι γυναίκες αγαπούν τις στολές...

άντρες με στολές αποτελούσαν πάντα τέλειο αφροδισιακό για τις γυναίκες, μιας και συνδύαζαν εξουσία, τόλμη και γενναιότητα. Όταν δε, όλα αυτά έρχονται πακέτο και με γραμμωμένους κοιλιακούς τότε το αποτέλεσμα είναι απλώς ακαταμάχητο! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι οι ταινίες στις οποίες οι πρωταγωνιστές ήταν ένστολοι, έσπασαν τα ταμεία, ενώ οι γυναίκες έκαναν ουρά στους κινηματογράφους προκειμένου να απολαύσουν τα είδωλά τους επί... τω έργω!

Ποια θα μπορούσε να ξεχάσει την ταινία Pearl Harbor και τους Ben Affleck και Josh Ηartnett ως πιλότους; Μπορεί οι κριτικές να ήταν απογοητευτικές αλλά τα πλάνα με το πρωταγωνιστικό δίδυμο, σκονισμένο και ματωμένο να προσπαθεί να σώσει την Αμερική, έκαναν τις γυναικείες καρδιές να σκιρτήσουν.

Πολύ πριν ο Tom Cruise γίνει ο τρελο-Tom που πλέον όλοι γνωρίζουμε, ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα αρσενικά των γυναικών, ενώ στη θρυλική ταινία Τop Gun ως πιλότος Maverick, πραγματοποίησε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της καριέρας του! Ένας άλλος γόης του κινηματογράφου, ο Leonardo Di Caprio, υποδύθηκε, και αυτός, τον πιλότο στην ταινία Catch Me If You Can, με το ασθενές φύλο να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα και να είναι έτοιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή να πραγματοποιήσει κάθε του επιθυμία!

Πιο σκληροπυρηνικοί αποδείχθηκαν οι Alexander Skarsgard, Brad Pitt και Jake Gyllenhaal οι οποίοι δεν βολεύτηκαν στο πιλοτήριο και προτίμησαν να ριχτούν στην μάχη με αυταπάρνηση ενώ o Channing Tatum στο 21 Jump Street υποδύεται τον αστυνομικό και παρά το γεγονός ότι δεν φαίνεται το καλογυμνασμένο του κορμί, το μπλε είναι ένα χρώμα που του πηγαίνει ιδιαιτέρως! Τέλος, έναν ιδιαίτερο πυροσβέστη υποδύεται ο Joe Manganiello στην ταινία Magic Mike, καθώς εμφανίζεται με τα απολύτως απαραίτητα! Μην ξεγελιέστε όμως, οι κανονικοί πυροσβέστες δεν έρχονται ποτέ με τέτοια αμφίεση!

Διαβάστε επίσης:

Ο Jamie Oliver τα αφήνει όλα και πάει να δουλέψει για τους Brangelina

Οι πιο στιλάτοι μπαμπάδες

Magic Mike: Ποιοί celebrities βρέθηκαν στην «kinky» κινηματογραφική πρεμιέρα