Καλέ πως καρφώθηκες έτσι Hillary! Σεμνααά...

Καλέ πως καρφώθηκες έτσι Hillary! Σεμνααά...

Βρε λέτε να είναι αλήθεια τελικά ότι της αρέσουν οι γυναίκες;

H Hillary Clinton μάλλον αδυνατεί να κρύψει το θαυμασμό της για τα... προσόντα της Christina Aguilera. Η αγαπημένη φωνή της Αμερικής και η πρώην πρώτη κυρία συναντήθηκαν στην τελετή απονομής βραβείων George McGovern Leadership για το 2012, στην Washington.

Οι δύο γυναίκες τιμήθηκαν για την ανθρωπιστική προσφορά τους και τη βοήθεια που έχουν παράσχει σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και μαστίζονται από την πείνα σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά την απονομή βέβαια και ενώ η Christina ευχαριστούσε το κοινό και την επιτροπή για τη βράβευση η Hillary είχε αλλού το μυαλό της... και φυσικά το βλέμμα της.

Η δυναμική πολιτικός, που εδώ και χρόνια αποκρούει τους ισχυρισμούς της Monica Lewinsky ότι της αρέσουν οι γυναίκες και ότι ο γάμος της με τον Bill είναι παρωδία, είχε χαθεί στην άβυσσο του ντεκολτέ της αφράτης τραγουδίστριας για τα καλά. Το ύφος της, δε, λέει πολλά!

Εμείς όρκο δεν παίρνουμε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της κυρίας Clinton- και δικαίωμά της να έχει όποιες θέλει, αλλά όσο να το πεις το βλέμμα-κεραυνός που έριχνε στην Aguilera βγάζει μάτι πιο πολύ και από το ντεκολτέ της δεύτερης! Ίσως σκέφτεται ότι με τα προσόντα της Christina κανένα παιδί δεν πρόκειται να πεινάσει...

Διαβάστε ακόμη:

Μariah Carey-Nicki Minaj: Παραλίγο να παίξουν... ξύλο στις οντισιόν του American Idol (video)

To ξέσπασμα της διάσημης κολλητής της Aniston: «Η Angelina είναι σατανική»

Got Milk? Όταν οι stars απέκτησαν λευκό μουστάκι