Ποια διάσημη ηθοποιός πιάστηκε στα... πράσα, αφότου είχε περάσει τη βραδιά της με γνωστό γοητευτικό ηθοποιό;

Ποια διάσημη ηθοποιός πιάστηκε στα... πράσα, αφότου είχε περάσει τη βραδιά της με γνωστό γοητευτικό ηθοποιό;

Mια του κλέφτη, δυο του κλέφτη.. Τίποτα δεν κρύβεται για πολύ.. ειδικά υπο το φως της μέρας...

Όσο και να προσπαθούν οι διάσημοι καμιά φορά δεν τους βγαίνει σωστά το κυνηγητό με τους φωτογράφους. Ο λόγος για τους Chris Evans και Minka Kelly. Το εν λόγω ζευγάρι «έβγαινε» μαζί από το 2007( φήμες όμως λένε ότι η ηθοποιός τον παράτησε) , όμως τον Αύγουστο που μόλις πέρασε εντοπίστηκαν για μια ακόμα φορά μαζί στη Βοστώνη, με πρωτοβουλία όπως λέγεται της Minka, αυτήν τη φορά.

O φωτογραφικός φακός όμως τους συνέλαβε πάλι μαζί, αυτήν τη φορά σε πολύ κεντρικό σημείο του Los Angeles. Όπως ακούγεται η όμορφη ηθοποιός πέρασε την προηγούμενη νύχτα της στο... σπίτι του γνωστού ηθοποιού( πρώην της Jessica Biel). Οι φωτογραφίες είναι από το πρωί της επόμενης μέρας, καθώς ο Chris την πηγαίνει στο σπίτι της με το λευκό του αυτοκίνητο. Η Minda εμφανίστηκε με sport-casual look, φορώντας αθλητικό μαύρο κολάν, trainers και γκρι t-shirt, αποδεικνύωντας ότι μπορεί να είναι απλή και κούκλα ταυτόχρονα (πώς να μην είναι άλλωστε με τέτοιο πρόσωπο και κορμί;)

Τι γίνεται τελικά με αυτό το ζευγάρι; Μήπως τελικά το ξανασκέφτηκε η διάσημη ηθοποιός; Tο μόνο σίγουρο είναι ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να προσέχουν όταν κυκλοφορούν... και πόσο μάλλον υπο το φως του ήλιου...

Διαβάστε ακόμα:

Chris Evans: εκτός από κοιλιακούς ο Captain America έχει και ευαίσθητη πλευρά

Οι γόηδες του Hollywood μόνο με τα απολύτως απαραίτητα