Πλανήτης Hollywood: ποιοι διάσημοι έχουν τρυπήσει το κορμί τους και σε ποιο σημείο

Πλανήτης Hollywood: ποιοι διάσημοι έχουν τρυπήσει το κορμί τους και σε ποιο σημείο

Οι star της showbiz είναι εκκεντρικοί και δεν το κρύβουν.

Μπορεί να έχει βουίξει ο κόσμος σχετικά με τα τατουάζ των celebrity με αρχηγό την Angelina Jolie, πολύ λίγο όμως έχουμε ασχοληθεί και με άλλο ένα συνήθειο των star που δεν είναι άλλο από το να τρυπάνε το σώμα τους. Τόσο τα τατουάζ όσο και το piercing είναι ένας τρόπος να δείξουν οι διάσημοι αστέρες τη σκοτεινή και πιο εκκεντρική τους πλευρά, ενώ δεν είναι λίγες οι κυρίες που θέλουν απλώς να φορέσουν λίγα blink παραπάνω.

Η Kate Moss είναι ένα από τα μεγαλύτερα τοπ μόντελ και σε αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου το διάτρητο αυτί της που είναι γεμάτο με τρύπες και σκουλαρίκια.
Η πάλαι ποτέ αθώα Hannah Montana, έχει γεμίσει τατουάζ, ενώ οι τρύπες της περιλαμβάνουν τόσο στα αυτιά όσο στη μύτη και τον αφαλό.

Το ξέρατε πως η Scarlet Johansson εκτός από ένα άσχημο τατουάζ εμ ένα βουνό στο εσωτερικό του χεριού της, έχει και τρύπα στη μύτη που συνηθίζει να μας δείχνει φορώντας ένα μεταλλικό χαλκά;

Η Christina Aguilera είναι και αυτή ένα κορίτσι πειρασμός καθώς έχει κοσμήσει τον αφαλό της ανήκοντας στο ίδιο piercing γκρουπ με τη Britney Spears, την Kim Kardashian και τη Janet Jackson.

Για το τέλος σας αφήσαμε τις πιο άτακτες. Η Drew Barrymore μας βγάζει τη γλώσσα για να μας δείξει περήφανη το σκουλαρίκι της, ενώ η Amber Rose και η Rihanna κυκλοφορούν χωρίς εσώρουχα ποζάροντας με τα εκκεντρικά σκουλαρίκια στο στήθος τους και προκαλώντας στον αντρικό πληθυσμό εγκεφαλικά!

Διαβάστε επίσης:

Paris Fashion Week: δείτε τους celebrity που κουβαλάνε στα show όλη τους την οικογένεια

O Chris Brown χώρισε για τα μάτια της Rihanna