Οι πιο... «προβληματικοί» celebrities που αγαπήσαμε!

Οι πιο... «προβληματικοί» celebrities που αγαπήσαμε!

Άλλοι συμμορφώθηκαν και άλλοι παλεύουν ακόμη...

Στις μέρες μας μάλλον το ταλέντο και η διασημότητα συνδυάζονται με γερές δόσεις προβλημάτων και ... παραβατικότητας, Ηθοποιοί, τραγουδιστές και σχεδιαστές υπό το μικροσκόπιο για κάθε λανθασμένη κίνηση και πράξη της ζωής τους, δημιουργούν πρωτοσέλιδα άλλοτε εν γνώσει και άλλοτε εν αγνοία τους. Πολλούς από τους ... προβληματικούς ας το πούμε διάσημους, τους αποθεώνουμε παρά τα όσα έχουν κάνει ή συνεχίζουν να κάνουν. Ποιοι είναι αυτοι;

Angelina Jolie

Παθιασμένη με τα μαχαίρια, κυκλοφορούσε με ένα φυαλίδιο που περιείχε το αίμα του συζύγου της, είχε ερωτική σχέση με τον αδερφό της και σχέσεις με το ίδιο φύλο. Τώρα είναι πρέσβειρα ειρήνης των Ηνωμένων παιδιών. Μητέρα 6 παιδιών, έχοντας υιοθετήσει 3 από αυτά- σίγουρα η Angelina Jolie έχει προχωρήσει μακριά από τα παλιά της λιμέρια.

Robert Downey Jr.

Ο Iron Man κάποτε πάλεψε σκληρά με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και μάλιστα είχε συλληφθεί ουκ ολίγες φορές, δικάστηκε και πήγε και φυλακή! Ο Downey Jr. 'καθάρισε' και αποτελεί ξανά ένα από τα χρυσά ονόματα του box office με βραβεία και τρελές πωλήσεις. Επιπλέον, απέχει από κάθε εξαρτητική ουσία!

John Galliano

Ο άλλοτε θρυλικός και ακριβοπληρωμένος όσο κανείς σχεδιαστής με δύο οίκους υπό την επίβλεψή του, τον δικό του και τον Dior and his own John Galliano ξεκίνησε να εθίζεται στο αλκοόλ, τα ψυχοφάρμακα και τα ναρκωτικά χάνοντας την επαφή με την πραγματικότητα. Όλα βγήκαν στο φως το 2011 σε ένα καφέ στο Παρίσι όπου προέβει σε αντι- Σιμητικά σχόλια και κάποιος από τους συνομιλητές του τον κατέγραψε σε βίντεο- κάτι που του κόστισε τη θέση του στον Dior.

Karl Lagerfeld

Ο Karl Lagerfeld γίνεται κι αυτός με τη σειρά του πρωτοσέλιδο αλλά όχι για τα αιθέρια σχέδιά του στον οίκο Chanel, αλλά για τα γεμάτα κακία σχόλιά του για πολλούς διάσημους. Από το να κακολογεί την ίδια την CocoChanel, στο να λέει την Adele χοντρή και τη γάτα του βασίλισσα με προσωπικότητα που της αξίζει να κυβερνήσει τον κόσμο- μπορεί να φτάσει σε ακραίες συμπεριφορές διώχνοντας ανθρώπους από την εργασία τους ή από τον ίδιο χώρο απλά γιατί δεν του άρεσε η εμφάνισή τους.

Lindsay Lohan

Η κάποτε γλυκούλα πρωταγωνίστρια των κλασικών ταινιών του Disney, Lindsay Lohan κατέληξε σε αλκοολική, με εθισμό στα ναρκωτικά... κλεπτομανή περσόνα με έφεση στα τροχαία. Το ταλέντο δεν βελτιώθηκε πάντως!

Chris Brown
O πρώην- ή μάλλον νυν ξανά της Rihanna Chris Brown, αφού την ξυλοκόπησε και δικάστηκε γι αυτό, άρχισε να μπλέκει σε χοντρούς καυγάδες και ξυλοδαρμούς όπως με τον ράπερ Drake. Ας μην αναφέρουμε τις όχι και τόσο τυπικές του σχέσεις με ναρκωτικά και ιερόδουλες...

Halle Berry

Η πανέμορφη ηθοποιός που είναι στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων ονομάτων από το '90 δεν ήταν και τόσο τυχερή στη ζωή της. Κακοποιήθηκε από αρκετούς συντρόφους της, παντέυτηκε έναν σεξομανή, αντιμετωπίζει μία άσχημη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της κόρης της Gabriel Aubry και πρωταγωνιστεί σε αρκετά ατυχήματα. Ελπίζουμε η σχέση της με τον Olivier Martinez, να της βγει σε καλό.

Demi Lovato

Η νεαρή τραγουδίστρια έμπλεξε κι αυτή όπως πολλά νεαρά στέρια με τα ναρκωτικά. Το θέμα μαθεύτηκε το 2010, όταν αφού πλακώθηκε με ένα χορευτή των Jonas brothers αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία της μαζί τους ανακοινώνοντας πως πάσχει από διπολική διαταραχή. Αφού μπήκε σε κλινική για ψυχοθεραπεία και απεξάρτηση πήρε τα ππάνω της και ξεκίνησε να γράφει για το περιοδικό Seventeen.

Lil Wayne

Ο Lil Wayne μπορεί να μην έχει ποινικό μητρώο όμως πολλές φορές ήταν ύποπτος για εγκληματικές δραστηριότητες. Ο εθισμός τους στα τατουάζ με περιεχόμενο το βιασμό, το ξύλο και το θάνατο δεν είναι και ό, τι καλύτερο. Σίγουρα έχει τα θέματά του, αν και ελπίζουμε να υπερισχύσει η καλή του πλευρά.

Charlie Sheen

Charlie Sheen. Τα λόγια είναι περιττά. Ανέκαθεν το κακό παιδί του Hollywood - και του αρέσει. Με αρκετές δημόσιες καταρρεύσεις, ένα σχεδόν θανατηφόρο overdose, μία σύλληψη το 2010, απαγόρευση εισόδου σε αρκετά ξενοδοχεία γιατί παθαίνει κρίσεις και τα σπάει- ενώ πίνει σαν τρελός και λατρέυει τις ιερόδουλες!

Rihanna

Δεν θα μπορούσε να διαφέρει και πολύ από τον Chris Brown- κάτι έπρεπε να τους ενώνει. Ουκ ολίγες φορές που η νεαρή τραγουδίστρια επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις κλπ κλπ με αγνώστους έχοντας πιει ό, τι πίνεται και κάτι παραπάνω. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που έκανε χρήση ναρκωτικών. Γενικά έχει μια έφεση στο να προκαλλεί δημόσια και δεν σταματά πουθενά όταν αποφασίζει να το κάψει!

Macaulay Culkin

Το αγαπημένο μόνο παιδάκι στο σπίτι- φαινόταν ότι δεν είναι αθώο. Κανείς δεν πίστευε όμως ότι θα εξελισσόταν σε ένα ατάλαντο ηθοποιό που από τα εφηβικά του χρόνια θα επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια και αχαλίνωτη χρήση ναρκωτικών. Σήμερα βρίσκεται στα όρια του θανάτου ενώ σε τίποτα δεν θυμίζει το όμορφο αγόρι των παιδικών μας χρόνων!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star κυκλοφορεί.. topless μέσα στο σπίτι διάσημης σχεδιάστριας.. (φωτό)

O Chris Brown χώρισε για τα μάτια της Rihanna