Η στενοχώρια της Βανδή που «έχασε» τον αγαπημένο της συνεργάτη, ο αποχαιρετισμός και ο αντικαταστάτης του

Η στενοχώρια της Βανδή που «έχασε» τον αγαπημένο της συνεργάτη, ο αποχαιρετισμός και ο αντικαταστάτης του

Γιατί είναι στενοχωρημένη η γνωστή τραγουδίστρια; Ποιο συνεργάτη της αποχαιρέτησε χθες και ποιος θα πάρει τη θέση του;

Το βράδυ της χθεσινής Πέμπτης ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο για τη γνωστή όμορφη τραγουδίστρια μιας και κλήθηκε να αποχαιρετήσει τον επί χρόνια επιστήθιο φίλο και συνεργάτη της Δημήτρη Γιαννέτο. Ο διάσημος make up artist και hair stylist βρέθηκε χθες βράδυ στο Poseidonio, όπου και εμφανίζεται η Δέσποινα. Ο Γιαννέτος πήγε να διασκεδάσει και φυσικά να απολαύσει την αγαπημένη του φίλη από κοντά, λίγες ώρες πριν φύγει μόνιμα για Νέα Υόρκη. Η τραγουδίστρια φανερά στενοχωρημένη τον αποχαιρέτησε από σκηνής και του ευχήθηκε καλό ταξίδι και καλή τύχη με τη νέα του ζωή εκεί.

Ποιός είναι ο λόγος όμως που ο Γιαννέτος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα παρόλο που επιμελούνταν εκτός από τη Δέσποινα, πληθώρα διασήμων όπως τις: Κατερίνα Παπουτσάκη, Φαίη Σκορδά και Μαριέττα Χρουσαλά; Ο λόγος είναι σημαντικός, αφού η L'Oréal της Νέας Υόρκης του έκανε πρόταση συνεργασίας.

Όσο για τον αντικαταστάτη που θα επιμελείται την Eλληνίδα τραγουδίστρια; Οι πληροφορίες λένε ότι ο νέος βοηθός της θα είναι ο Θάνος Βογιατζής. Ο Βογιατζής είναι πολύ διάσημος make-up artist με μεγάλη πείρα και βασικός συνεργάτης της Μαρίας Μπακοδήμου. Εκτός από την παρουσιάστρια, ο make-up artist έχει επιμεληθεί και άλλες διάσημες star όπως :η Μαρία Κορινθίου, Βίκυ Καγιά, Νάντια Μπουλέ, Έλενα Ράπτη.

Το Queen εύχεται και στους δύο make-up artists καλή τύχη στο νεό τους ξεκίνημα!

Διαβάστε ακόμα:

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Η Δέσποινα Βανδή, με τους κολλητούς της, στη Θεσσαλονίκη!

Ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος βάζει τα «όρια» του make-up

Διαλέξτε το σωστό foundation με τη βοήθεια του make-up artist Δημήτρη Γιαννέτου