Σχεδόν παράνομο: Ποιους νεαρούς pop star θέλουν να «αποπλανήσουν» οι γυναίκες;

Σχεδόν παράνομο: Ποιους νεαρούς pop star θέλουν να «αποπλανήσουν» οι γυναίκες;

Justin Bieber και One Direction ανταγωνίζονται για μία θέση στην καρδιά όλων των γυναικών που ξεχνάνε το νεαρό της ηλικίας τους και τους φαντασιώνονται χωρίς τα ρούχα τους.

Αρχικά για να μην έχετε καμία απορία να σας πληροφορήσουμε ότι όλα τα μέλη των One Direction και ο Justin Bieber έχουν πλέον περάσει τα 18, έτσι είναι καθόλα νόμιμο να έχετε kinky φαντασιώσεις για όλους τους εν λόγω pop stars. Ποιο είναι το pop act που πρωταγωνιστεί στη συναυλία της καρδιάς σας; One Direction ή Justin Bieber;

One Direction
Η μπάντα που ήρθε τρίτη στο αγγλικό X Factor του 2010, αλλά κατάφερε να γίνει ό,τι μεγάλυτερο έχει εξάγει μουσικά η Αγγλία στην Αμερική μετά τους Beatles αποτελείται από 5 αγόρια γυναικοκατακτητές που κάνουν τα κορίτσια, μεγαλύτερακαι μικρότερα, να λιποθυμούν στη γοητεία τους. Οι έφηβες τους έχουν αφίσα, οι ενήλικες ντρέπονται να πούνε στις φίλες τους ότι τους ποθούν, αλλά οι One Direction είναι μανία που οδηγεί ακόμα και διάσημες γυναίκες να γίνουν cougars για χάρη τους. Παράδειγμα (προς μίμηση ή αποφυγή εσείς αποφασίζετε) η Natalie Imbuglia που φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον κατά πολύ μικρότερο της Harry Styles (το αγόρι με τις μπούκλες) των One Direction. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles και Louis Tomlinson είναι τα ονόματα των αγοριών που πρέπει να θυμάστε γιατί είναι ήδη πολυεκατομμυριούχοι και πετυχημένοι πριν καν πατήσουν τα 20.

Justin Bieber
Το αγόρι που διαδέχθηκε τους Jonas Brothers στις καρδιές των έφηβων κοριτσιών της Αμερικής έγινε mega star πριν ενηλικιωθεί και ήδη είχε τρυπώσει για τα καλά στις καρδιές των γυναικών, αλλά έπρεπε να περάσει τα 18 ώστε κάθε θηλυκό να μπορεί να του ορμήξει νόμιμα. Ο βασικός "αντίπαλος" των One Direction στην παγκόσμια κυριαρχία τους στην pop μουσική είναι μόνο ένας απέναντι σε πέντε γοητευτικούς Βρετανούς, αλλά επειδή όλες τον βλέπουν σαν σέξι λούτρινο αρκουδάκι είναι αρκετό για να κερδίσει τη μάχη στην καρδιά των γυναικών. Ή όχι; Ψηφίστε αν είστε Directioner ή Belieber με ένα comment.

Διαβάστε ακόμα:
Ποιοι celebrity είναι ο φόβος και ο τρόμος των ξενοδόχων;
Οι νικητές των Brit Awards 2012