Kristen Stewart: Με τον μπαμπά της στη συναυλία των Florence and The Machine

Kristen Stewart: Με τον μπαμπά της στη συναυλία των Florence and The Machine

Ακόμη μία δημόσια εμφάνιση χωρίς τον Robert

Κι ενώ όλοι περιμένουν να την δουν να εμφανίζεται με τον Robert Pattinson, εκείνη παρουσιάζεται στην συναυλία των Florence And The Machine στο Los Angeles με τον πιο σημαντικό άντρα της ζωής της, τον πατέρα της, John.

Η 22χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα μάυρο κομμένο ντένιμ σορτσάκι και λευκό τοπ με hoodie από πάνω τα οποία συνδύασε με μπλε αθλητικά και κατακόκκινο κραγιόν. Το σίγουρο είναι πως τόσο η μηχανόβια γεμάτη τατουάζ μαμά της, όσο και ο πατέρας της δεν είναι οι τυπικοί γονείς! Ο Kristen προσπαθεί να περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τον πατέρα της, ο οποίος δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αυτή την περίοδο. Οι γονείς της Kristen, παίρνουν διαζύγιο και αυτό έχει επηρεάσει τόσο την ίδια όσο και εκείνους.

Όσο για τον Robert, περιμένουμε την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στις 12 Νοεμβρίου- που μάλλον θα κάνουν την επίσημή τους έξοδο σαν ζευγάρι και πάλι μετά την επανασύνδεση. Παρά τις συστάσεις των παραγωγών του Twilight που τους θέλουν χώρια μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα προκειμένου να συνδυάσουν το μεγάλο γεγονός της επανασύνδεσής τους με την ταινία- εκείνοι βρίσκονται συχνά. Τα τελευταία στοιχεία τους θέλουν να διασκεδάζουν μαζί στο Soho House του West Hollywood στις 29 Σεπτεμβρίου. Φωτογραφίες δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη...

Διαβάστε ακόμη:

H Kristen Stewart γυμνόστηθη! Όλες οι φωτογραφίες

Robert Pattinson & Kristen Stewart: Μαζί στον ψυχίατρο και χωρίς SEX!