Οι καλεσμένοι έκπληξη στη λίστα της Kate Middleton

Οι καλεσμένοι έκπληξη στη λίστα της Kate Middleton

Η μελλόνυμφη πριγκίπισσα συμπεριέλαβε στου προσκεκλημένους του γάμου της ιδιοκτήτες καταστημάτων και φίλους από τη γειτονιά που μεγάλωσε.

Η Kate Middleton επιφύλασσε μια έκπληξη στους καταστηματάρχες της περιοχής Bucklebury όπου μεγάλωσε: μια πρόσκληση για τον αυτοκρατορικό γάμο.

Ο παντοπώλης, ο ταχυδρόμος και ο ιδιοκτήτης της τοπικής pub του Bucklebury είναι οι τυχεροί θα παρευρεθούν στο γεγονός της χρονιάς. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου στην γειτονία της Kate, Hash Shingadia, και η σύζυγός του δήλωσαν κατενθουσιασμένοι.

Το ζευγάρι κατοικεί στην περιοχή εδώ και 12 χρόνια περίπου και γνωρίζουν την μέλλουσα πριγκίπισσα από παιδάκι. Η Kate αγόραζε συχνά περιοδικά, αναψυκτικά και ζαχαρωτά, ειδικά Haribo, δήλωσαν αστειευόμενοι στο People, ενώ αρκετές φορές είχε πάει στο κατάστημά τους μαζί με τον πρίγκιπα William.

Ο ιδιοκτήτης της pub «Old Boot Inn» όπου το μελλόνυμφο ζεύγος συχνάζει όταν βρίσκεται στην περιοχή είναι και αυτός ένας από τους καλεσμένους ενώ επίσημη πρόκληση έχει λάβει και ο ταχυδρόμος των Middleton, Ryan Naylor, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια.