James Franco: "Οι γονείς μου σταμάτησαν να μου στέλνουν λεφτά όταν τους είπα πως θα γίνω ηθοποιός"

James Franco: "Οι γονείς μου σταμάτησαν να μου στέλνουν λεφτά όταν τους είπα πως θα γίνω ηθοποιός"

Ο πολυτάλαντος James Franco μιλά στη Guardian για τους γονείς του και την αντίδρασή τους όταν ανακοίνωσε πως θα ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.

Ο χαρισματικός κύριος James Franco κάπου μεταξύ της υποκριτικής, της ακαδημαϊκής του καριέρας και των εικαστικών εκθέσεων βρίσκει το χρόνο να επικοινωνεί με τους θαυμαστές του στο Twitter στέλνοντάς του αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια των Όσκαρ ή από τα πανεπιστημιακά έδρανα. Η πρόσφατη συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα Guardian ίσως αποκαλύπτει το λόγο για το γεμάτο πρόγραμμα του James και την διάθεσή του να μην περιοριστεί στην υποκριτική.

Όταν σταμάτησα τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο της California οι γονείς μου δήλωσαν πως μου κόβουν τη χρηματοδότηση, αποκάλυψε ο Αμερικανός ηθοποιός. Δεν είπαν υπερβολές του τύπου πως θα με αποκληρώσουν ή πως δεν μ' αγαπούν, προσθέτει, απλά πως από τη στιγμή που πήρα την απόφασή μου θα πρέπει να σταθώ και στα πόδια μου. Το αστείο είναι πως και ο αδερφός μου είναι ηθοποιός ενώ η μαμά μου αφού έκανε μαθήματα υποκριτικής τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχει στη νέα ταινία που σκηνοθέτησα, κλείνει λέγοντας ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής των φετινών Όσκαρ.