Όσο η Stewart βρίσκεται στο Hollywood, ο Pattinson…

Όσο η Stewart βρίσκεται στο Hollywood, ο Pattinson…

...βρίσκεται στην άλλη άκρη της Αμερικής. Αλλά, κατά τ᾽άλλα, τα «ξαναβρήκαν».

Με την επικείμενη πρεμιέρα του Twilight: Breaking Dawn - Part 2 να πλησιάζει επικίνδυνα (πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Los Angeles στις 15 Νοεμβρίου), οι παπαράτσι και τα διεθνή κουτσομπολίστικα έντυπα έχουν πάρει από πίσω την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson, καταγράφοντας την κάθε τους κίνηση και βγάζοντας, ο καθένας, τα δικά τους συμπεράσματα. Όσο για το δικό μας; Κάτι «βρομάει» πολύ έντονα πλέον στην όλη υπόθεση του σκανδάλου και της υποτιθέμενης επανασύνδεσης του διάσημου ζευγαριού.

Και πως να μην καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα, όταν τις χτες ο Pattinson εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, σε μια (μάταιη) προσπάθεια να περάσει απαρατήρητος από τον κόσμο, την ίδια στιγμή που η Stewart βρίσκεται στην άλλη άκρη της Αμερικής, στο Hollywood, και ένα βράδυ πριν είχε πάει στη συναυλία των Florence and the Machine με... τον πατέρα της. Ναι, μιλάμε για το ίδιο ζευγάρι που πήγαινε παντού μαζί, πόσο δε στις συναυλίες. Θα πίστευε, λοιπόν, κανείς, πως ειδικά μετά από ένα τέτοιο σκάνδαλο και ειδικότερα μετά από την προσπάθεια της ηθοποιού να πείσει τον καλό της πως είναι η μοναδική της αγάπη και πρέπει να την συγχωρέσει, το διάσημο ζευγάρι θα ήταν πιο αχώριστο από ποτέ. Δε βλέπουμε όμως κάτι τέτοιο.

Με τον Pattinson λοιπόν στη Νέα Υόρκη (όπου εκεί βρίσκεται αυτές τις μέρες και ο κολλητός του Tom Sturridge με τη γυναίκα του Sienna Miller και τη νεογέννητη κορούλα τους) και την Stewart στο LA, την μεταξύ τους επικοινωνία χαμένη στο διάστημα και την κοινή τους ζωή ανύπαρκτη, ό,τι και να διαβάζουμε περί θερμής επανασύνδεσης, συγκατοίκησης ξανά και υποσχέσεων αθάνατης αγάπης, η αλήθεια είναι πως πλέον τα ακούμε λίγο βερεσέ. Και είναι κρίμα, γιατί αν, τελικά, αποδειχθεί πως όλη αυτή η ιστορία δεν ήταν τίποτε παραπάνω από ένα διαφημιστικό κόλπο για να στραφούν όλα τα βλέμματα στην πρεμιέρα του Twilight, μια κάποια ιδέα θα την χάσουμε για τους δύο ηθοποιούς, τόσο για την Stewart όσο, και κυρίως, για τον Pattinson.

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Με τον μπαμπά της στη συναυλία των Florence and The Machine

H Kristen Stewart γυμνόστηθη! Όλες οι φωτογραφίες

Robert Pattinson & Kristen Stewart: Μαζί στον ψυχίατρο και χωρίς SEX!