Tι γκάφα έκανε ο Robbie Williams με την κόρη της Gwyneth Paltrow;

Γωγώ Φούντα
Tι γκάφα έκανε ο Robbie Williams με την κόρη της Gwyneth Paltrow;

Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Robbie ένιωσε ντροπή!

O Robbie Williams μας έχει συνηθίσει να είναι αυθόρμητος και να λέει ακριβώς αυτό που σκέφτεται χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Πρόσφατα λοιπόν, έκανε και πάλι το θαύμα του, όταν αποκάλεσε την κόρη της Gwyneth Paltrow, η οποία ως γνωστόν ονομάζεται Αpple (Μήλο), Melon δηλαδή πεπόνι!

Συγκεκριμένα ο 38χρονος star είπε: «Πρόσφατα έκανα ένα πάρτι στο σπίτι μου και καλεσμένοι ήταν και η Gwyneth Paltrow, ο Chris Martin και τα παιδιά τους. Κάποια στιγμή η Gwyneth με πλησίασε με την κόρη της και την ρώτησα: Μήπως το μικρό πεπόνι θα ήθελε ένα μήλο; Θέε μου, τα μπέρδεψα! Ένιωσα πολύ ντροπιασμένος! Αλλά αυτά παθαίνεις όταν δίνεις χαζά ονόματα στα παιδιά σου», είπε ο βρετανός star, ο οποίος επανειλημμένα έχει κάνει κριτική στο ζεύγος Paltrow-Martin γι' αυτή την περίεργη συνήθειά του.

O Williams, ο οποίος έγινε πρόσφατα για πρώτη φορά πατέρας, έδωσε στην κόρη του το όνομα Theodora 'Teddy' Rose, καθώς πιστεύει ότι θα πρέπει τα παιδιά να έχουν φυσιολογικά ονόματα προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα αργότερα. Φαίνεται πως ο εκκεντρικός τραγουδιστής δεν είναι και μεγάλος φαν των celebrity συναδέλφων του, καθώς εκτός από το κράξιμο που τους ρίχνει τελευταία σχετικά με τα ονόματα που δίνουν στα παιδιά τους, δήλωσε πως στην τηλεόραση παρακολουθεί μόνο reality shows γιατί θεωρεί τους ηθοποιούς, μ......ς! «Δεν παρακολουθώ ποτέ προγράμματα στα οποία εμφανίζονται ηθοποιοί. Έζησα στο Los Angeles 10 χρόνια, περιτριγυρισμένος από διάσημους ηθοποιούς και τελικά κατέληξα ότι όλοι τους είναι μεγάλοι μ.....ς»!

Εκτός όλων των άλλων, ο star εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αφήσει το L.A και να επιτρέψει στα πάτρια εδάφη, δηλαδή την Αγγλία: «Δεν θέλω για κανένα λόγο το παιδί μου να μεγαλώσει και να πάει σχολείο στο Los Angeles. Πιστεύω πως σε αυτό το μέρος υπάρχουν οι πιο ηλίθιοι άνθρωποι παγκοσμίως. Και δεν είναι ένας και δύο. Είναι πάρα πολλοί. Θέλω να προσφέρω στην κόρη μου το καλύτερο, και σίγουρα αυτό δεν είναι να πάει σε σχολείο ηλιθίων»!

Καταιγιστικός όπως πάντα ο Robbie! Εξακολοθούμε βέβαια να τον αγαπάμε ότι και να λέει...

Διαβάστε επίσης:

Robbie Williams: Η υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε με τη νεογέννητη κόρη του

Celebrity δήλωση: «Μετανιώνω που δεν έκανα ένα sex tape της προκοπής»

Stars που παραδέχτηκαν τον εθισμό τους στο... sex!