Ποιας διάσημης τραγουδίστριας ο αδελφός τρελάθηκε και κατέληξε εγκληματίας;

Ποιας διάσημης τραγουδίστριας ο αδελφός τρελάθηκε και κατέληξε εγκληματίας;

Όταν έμαθε ότι αυτός και η αδερφή του προέρχονται από διαφορετικό πατέρα...

Είναι γνωστό πως ο μεγάλος αδελφός της γνωστής τραγουδίστριας Cheryl Cole- έχασε την ψυχική του υγεία όταν ανακάλυψε πως ο άνθρωπος που ήξερε για πατέρα κάθε άλλο παρά πατέρας τους ήταν.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το μυστικό των παιδικών της χρόνων στη Βόρεια Αγγλία, και τον πόνο που πέρασε εκείνη και τα αδέρφια της- καθώς και οι γονείς της μέσα από αυτή την ιστορία. Η Cheryl, στα 29 της πλέον, περιγράφει τη στιγμή που εκείνη και τα αδέρφια της έμαθα ότι προέρχονται από διαφορετικούς πατέρες.

«Ο αδερφός μου ο Andrew πέρασε μέσα από την εξώπορτα κυριολεκτικά σε μία κρίση οργής. Δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ έτσι ενώ άρχισε να ουρλιάζει στη μαμά και στο μπαμπά χτυπώντας τους με μανία! Έδειχναν να έχουν κυριευθεί από πανικό και η δική μου καρδιά χτυπούσε σαν τρελή.»

«Θα σας τα εξηγήσω όλα είπε η μαμά και τα μάτια της έδειχναν τόσο λυπημένα, ενώ το μέτωπό της είχε συνοφρυωθεί. Ο μπαμπας δεν έλεγε λέξη κάτι που με πανικόβαλε. Η ατμόσφαιρα ήταν χαοτική. 'Είναι ο μπαμπάς ο αληθινός μου πατέρας; Λέγε!' Φώναζε ο Andrew στη μητέρα μου! Ορκίζομαι πως το ρολόι είχε σταματήσει για ένα δευτερόλεπτο. Είπε πως κάποιος στο δρόμο τον έπιασε και του είπε πως ο πατέρας μου δεν ήταν πραγματικός του πατέρας. Ο Andrew είναι ξεφύγει τόσο που φαινόταν τρελλός. Όσο τρελλός και να φαινόταν όμως, είχε απόλυτο δίκιο!»

Η μητέρα της Cheryl, Joan Callaghan τους μάζεψε όλους στο τραπέζι και αποκάλυψε πια πως τα μεγαλύτερά της παιδιά Joe, Andrew και Gillian είχαν διαφορετικό πατέρα από τη Cheryl, που ήταν 11 τότε και τον μικρότερο αδελφό της, Garry. Η αποκάλυψη διέλυσε την οικογένεια... Οι γονείς της ψυχθράνθηκαν και ο πατέρας της έκανε σχέση με άλλη γυναίκα. Η μητέρα της έμεινε μόνη μεγαλώνοντας 5 παιδιά. Ο Andrew λίγο καιρό αργότερα μαχαίρωσε κάποιον που χτύπησε τον μικρό του αδελφό Gillian σε μία pub αποκαλώντας τον νόθο. Ήταν μόλις 15 ετών και έπρεπε να πάει φυλακή. Πήγε αναμορφωτήριο. Η κατάληξή του ήταν σεξουαλικές διαταραχές, αλκοολισμός, ναρκωτικά και 50 καταδίκες. Ακόμη η Cheryl δεν μπορεί να ξεπεράσει την απάτη της μητέρας της και το πώς κατάφερε να κρατήσει αυτό το μυστικό για περισσότερα από 17 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο supermodel παλεύει να αδυνατίσει μόλις έναν μήνα μετά τη γέννα της;

Δείτε για πρώτη φορά το τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της Jennifer Aniston

Όσο η Stewart βρίσκεται στο Hollywood, ο Pattinson…