George (Clooney) μέχρι και τα ίδια ρούχα θα σε βάλει να φορέσεις!

Γωγώ Φούντα
George (Clooney) μέχρι και τα ίδια ρούχα θα σε βάλει να φορέσεις!

Μα σε όλα ίδιοι;

To Ηollywood κατά καιρούς το χαρακτηρίζουν διάφορες μανίες. Μία από αυτές, είναι η μανία των διάσημων ζευγαριών να ντύνονται ίδια ή έστω στο ίδιο στιλ. Πρώτοι διδάξαντες ήταν η Britney Spears και ο Justin Timberlake, ενώ άξιοι συνεχιστές τους είναι οι Kanye West και Kim Kardashian, το ζεύγος Beckham και προσφάτως ο George Clooney με την Stacy Keibler!

Οι δυο τους εθεάθησαν στο αεροδρόμιο JFK κατά την επιστροφή τους από το Los Angeles ενώ εντύπωση έκανε το ίδιο και απαράλλαχτο ντύσιμό τους, καθώς αμφότεροι φορούσαν blue jeans και σκούρο μπλε πουλόβερ. Η Keibler δε ως γνήσια fashionista, συμπλήρωσε το στιλ της με ένα υπέροχο blazer επίσης σε μπλε σκούρο χρώμα.

Ακόμα κάτι που έκανε εντύπωση, είναι το γεγονός ότι ο Clοoney δεν δέχτηκε να του κουβαλήσουν τις βαλίτσες του και προτίμησε να σηκώσει ο ίδιος το... βαρύ φορτίο, αποδεικνύοντας πως όση φήμη και χρήματα κι αν έχει, παραμένει προσγειωμένος και απλός.

Το διάσημο ζεύγος βρέθηκε στην Πόλη Των Αγγέλων για μία σειρά επίσημων εμφανίσεων, ενώ η Keibler έδωσε το παρόν και στην ετήσια βράβευση των πιο ισχυρών γυναικών.

Αξίζει να ανεφέρουμε πάντως, ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Clooney να ταιριάζει τόσο πολύ με μία σύντροφό του. Λέτε να τον πείσει και να την φορέσει την κουλούρα;

Διαβάστε επίσης:

Elisabetta Canalis: η πρώην του George Clooney σε μια sexy, φετιχιστική φωτογράφιση

Αυτοί είναι οι μοναδικοί άντρες που έχουν βρεθεί στο εξώφυλλο της Vogue

Σε ποια star ανήκουν οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί;