Stars και κιλά: Ποιοι έμειναν σκιά του εαυτού τους για τις ανάγκες ενός ρόλου;

Γωγώ Φούντα
Stars και κιλά: Ποιοι έμειναν σκιά του εαυτού τους για τις ανάγκες ενός ρόλου;

Έμειναν κυριολεκτικά δυο κόκκαλα! Άξιζε τον κόπο;

Μπορεί το επάγγελμα του ηθοποιού να είναι λαμπερό και να περιέχει αρκετή δόση glamour και παραμυθιού, για το Hollywood μιλάμε πάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο. Από τις ατελείωτες πρόβες, τα γυρίσματα, τα ταξίδια, μέχρι τη δραματική αλλαγή στην εμφάνισή τους, οι ηθοποιοί καλούνται να θέσουν τον εαυτό τους αλλά και το σώμα τους σε σκληρές δοκιμασίες προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός ρόλου.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που αρκετοί stars χάνουν απίστευτα πολλά κιλά είτε για να παίξουν κάποιον άρρωστό ή άστεγο ή θύμα νευρικής ανορεξίας. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα δραματικής αλλαγής είναι αυτό του Matthew McConaughey, ο οποίος δεν σταματά να σοκάρει το κοινό με την αποστεωμένη φιγούρα του.

Ο πάλαι ποτέ γυμνασμένος star έχει καταντήσει σκιά του εαυτού του για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία The Dallas Buyer's Club όπου και υποδύεται ένα θύμα του AIDS. Τα κιλά που έχει χάσει είναι τόσα πολλά που πλέον με δυσκολία αναγνωρίζεται, ενώ φαίνεται πια τουλάχιστον 20 χρόνια μεγαλύτερος.

Ο McConaghey όμως, δεν είναι ο μόνος star που έχει προχωρήσει σε τόσο μεγάλη αλλαγή για έναν ρόλο. Ακόμα ένα αρκετά πρόσφατο παράδειγμα είναι η σέξι Anne Hathaway η οποία έχασε επίσης πολλά κιλά για τον ρόλο της στην ταινία Les Miserables, και μάλιστα φημολογείται ότι έτρωγε μόνο 2 μήλα την ημέρα!

Η Natalie Portman είναι ακόμη μία ηθοποιός που έκανε αυστηρή δίαιτα για τις ανάγκες ρόλου, ο 50Cent που έγινε κυριολεκτικά αγνώριστος, η Beyonce προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Dreamgirls, ο αγαπημένος Christian Bale o οποίος κατάντησε να μοιάζει με κινούμενο σκελετό, ο Matt Damon, o Tom Hanks, o Collin Farrell αλλά και η Jennifer Hudson.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Διαβάστε επίσης:

Ο Matthew McConaughey καταρρέει!

Ακολουθήστε το fitness πρόγραμμα της Anne Hathaway για... γατίσιο κορμί

Η Natalie Portman ξανθιά