Δείτε τους διάσημους του Hollywood να παίρνουν μάτι ο ένας τον άλλο

Δείτε τους διάσημους του Hollywood να παίρνουν μάτι ο ένας τον άλλο

Αυτοί οι celebrity δεν έχουν το θεό τους. 

Εντάξει, από τους διάσημους του Hollywood τα περιμένουμε όλα, αλλά το να γυαλίζει τόσο πολύ το μάτι τους που να αλληλοφλερτάρονται όπου σταθούν κι όπου βρεθούν δεν το έχουμε ξαναδεί. Από τις ζουμερές star μέχρι πολιτικούς, όλοι γλυκοκοιτάζονται με λάγνα βλέμματα όλο υποσχέσεις και ο φακός καραδοκεί για να απαθανατίσει τις ντροπιαστικές αυτές στιγμές.

Το μπούστο της Salma Hayek είναι αρκετά πληθωρικό, αλλά o σκηνοθέτης Oliver Stone δε μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της στην πρεμιέρα της ταινίας "Savages".

Το ζευγάρι Kanye West και Kim Kardashian δηλώνουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν τον έρωτά τους και σιγά σιγά αρχίζουμε να τους πιστεύουμε. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών ο διάσημος ράπερ την έγδυσε κυριολεκτικά με τα μάτια του κι εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει.

Ο Ashton Kutcher λίγο μετά το χωρισμό του από τη Demi Moore και λίγο πριν βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Mila Kunis, φλέρταρε αριστερά και δεξιά αιχμαλωτίζοντας με το βλέμμα του μέχρι και τη συμπρωταγωνίστριά του Lea Michele.

Απολαύστε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Διαβάστε επίσης:

Πλανήτης Hollywood: οι celebrity με τα πιο άσχημα πόδια (φωτός)
Δείτε το πιο όμορφο υπέρβαρο μοντέλο στο Cosmopolitan Αυστραλίας