Απίστευτη μεταμόρφωση: Η Scarlett Johansson όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Απίστευτη μεταμόρφωση: Η Scarlett Johansson όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Μεταμορφώθηκε σε πρωταγωνίστρια του Hitchcock και αναβιώνει το Psycho

H Scarlett Johansson μεταμορφώθηκε σε Janet Leigh για τη νέα ταινία Hitchcock. Η Scarlett υποδύεται την πρωταγωνίστρια του Psycho και η ομοιότητά τους αν συγκριθεί με το ασπρόμαυρο φιλμ του 1960 περιγράφεται από τους ανθρώπους της παραγωγής ως τρομακτική!

Η 27χρονη star, φαίνεται στη φωτογραφία με το ίδιο ξανθό κοντό μαλλί, στενή φούστα και μπλούζα που φορούσε η Janet όταν έπαιζε την γραμματέα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην χαρακτηριστική σκηνή του ντουζ στο ερημικό ξενοδοχείο. Η Scarlett έχει μπει στο πετσί του ρόλου της Janet και κάθεται στο vintage αμάξι κρατώντας το τιμόνι με το ίδιο ακριβώς ύφος.

Η Sacha Gervasi, σκηνοθέτιδα του Hitchcock, λέει: «Όταν τραβήξαμε τη φωτογραφία της Scarlett πίσω από το τιμόνι και τη συγκίναμε με αυτήν της Janet στο Ψυχώ, ήταν τρομακτικό! Ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να ενσαρκώσει τη Janet ήταν πραγματική έκπληξη. Κανείς δεν το περίμενε!»

Η ταινία κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου,την οποία πρωταγωνιστεί ο Anthony Hopkins στο ρόλο του Alfred Hitchcock και η Helen Mirren στο ρόλο της συζύγου του, Alma.

Διαβάστε ακόμη:

Scarlett Johansson: Θεωρεί την Blake Lively φτηνή απομίμησή της

Scarlett Johansson Vs Blake Lively: Μια γερή κόντρα που μόλις άρχισε