Romeo Beckham: «Χτύπησε» τατουάζ ίδιο με του μπαμπά του!

Γωγώ Φούντα
Romeo Beckham: «Χτύπησε» τατουάζ ίδιο με του μπαμπά του!

Ο νεαρός Beckham όσο μεγαλώνει γίνεται άξιος διάδοχος του David!

Όταν ο πατέρας σου είναι ένας από τους διασημότερους και πιο σέξι ανθρώπους του πλανήτη, είναι λογικό να τον έχεις πρότυπο και να προσπαθείς να τον μιμηθείς. Αυτό λοιπόν κάνει και ο Romeo Beckham ο οποίος μάλλον τρέφει απεριόριστο θαυμασμό για το διάσημο μπαμπά David.

Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το μικρό τατουάζ που ξεπρόβαλε λίγο κάτω από τον λαιμό του 10χρονου Romeo, το οποίο γράφει το όνομα της ενός έτους αδερφής του Harper και είναι ακριβώς ίδιο με του μπαμπά του; Ο νεαρός Beckham, εθεάθη με την μαμά Victoria και τα τρία του αδέρφια για ψώνια στη Santa Monica και δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε το τατουάζ που ξεπρόβαλε από το T-shirt του. Kαι πριν προλάβετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα ότι το ζεύγος Beckham τρελάθηκε σας πληροφορούμε ότι το τατουάζ του Romeo είναι ψεύτικο και προφανώς το έκανε για να δείξει την αδυναμία του στην μικρή του αδερφούλα αλλά και το θαυμασμό του στον μπαμπά του.

O Βeckham, εκτός φυσικά από τις ικανότητές του στο γήπεδο αλλά και το σέξι του παρουσιαστικό, φημίζεται και για τα αμέτρητα τατουάζ που κοσμούν το σώμα του και τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο έχουν όλα να κάνουν με την οικογένειά του αλλά και με διάφορες αναμνήσεις.

Eκτός από το όνομα της Harper που κοσμεί τον λαιμό του και το οποίο χτύπησε αμέσως μετά τη γέννησή της, ο star διαθέτει ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη το οποίο απεικονίζει το Xριστό μαζί μετρία Xερουβείμ τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο συμβολίζουν τους τρεις γιους του και την εξάρτηση που έχει από αυτούς. Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένη τη Victoria, το όνομα της οποία έχει γράψει στο χέρι του στη διάλεκτο Ηindi!

Ελπίζουμε να μη συνεχίσει τις γέννες η Vic γιατί στο τέλος δεν θα του μείνει κενός χώρος ούτε για δείγμα!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το David Beckham να κυκλοφορεί γυμνός στους δρόμους του Los Angeles

Μια ζουμερή, χαμογελαστή και αγνώριστη Victoria Beckham από το 1992 (φωτος)

H Harper το κάνει όπως ο Beckham