Stars και φιλία: Οι διασημότερες φιλίες της διεθνούς showbiz

Γωγώ Φούντα
Stars και φιλία: Οι διασημότερες φιλίες της διεθνούς showbiz

Ποιοι celebrity είναι κυριολεκτικά αυτοκόλλητοι;

H φιλία είναι ιερό πράγμα και αυτό το αντιλαμβανόμαστε από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής μας. Και μπορεί για εμάς τους κοινούς θνητούς να είναι κάτι το αυτονόητο, αλλά για τους διεθνείς celebrities, που δεν έχουν ιερό και όσιο, το να διατηρήσουν μία φιλία είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Υπάρχουν όμως και αρκετές εξαιρέσεις, οι οποίες μπροστά στον κολλητό ή την κολλητή τους βάζουν στην άκρη τα επαγγελματικά και τον ανταγωνισμό και παίρνουν σβάρνα τα clubs και τα events ποζάροντας όλο ευτυχία αγκαλίτσα... Eδώ σας έχουμε μερικές από τις πιο διάσημες και δυνατές φιλίες που έχουν αντέξει σθεναρά στο πέρασμα του χρόνου!

George Clooney-Brad Pitt: Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Ocean's Eleven και ταίριαξαν αμέσως. Παρά το γεγονός ότι ομιλούμε για δύο από τους μεγαλύτερους γόηδες του Ηollywood, δεν είδαν ποτέ ο ένας τον άλλο ανταγωνιστικά και μάλιστα με την πρώτη ευκαιρία αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις του τύπου πόσο cool είναι ο Brad και πόσο πηγαίνουν στον George oι γκρίζοι κρόταφοι. Πλέον, οι δύο φίλοι, δεν βλέπονται συχνά, μάλλον γιατί ο Clooney έχει κάποιου είδους αλλεργία στις οικογένειες και τα κουτσούβελα, αλλά πάντα επικοινωνούν και λένε τα νέα τους.

Rihanna-Katy Perry: Είναι δύο από τις διασημότερες και πιο σέξι τραγουδίστριες παγκοσμίως. Σε κάθε τους εμφάνιση προκαλούν με τα show και τα προκλητικά τους ρούχα και ομολογουμένως δεν μας κάνει καμία εντύπωση που τα δύο κορίτσια είναι οι καλύτερες φίλες. Μπορεί να κονταροχτυπιούνται στα charts αλλά όταν υπάρχει πρόβλημα η μία βρίσκεται πάντα στο πλευρό της άλλης. Όπως έγινε με το χωρισμό της Katy αλλά και το θάνατο της γιαγιάς της Rihanna.

Jennifer Aniston-Courteney Cox: Κολλητές στη θρυλική σειρά Friends, κολλητές και στη ζωή. Η φιλία τους διαρκεί 15 περίπου χρόνια, ενώ φυσικά και δεν έλειψαν τα πάνω και τα κάτω όπως σε κάθε σχέση άλλωστε. Οι δύο κολλητές πρόσφατα ήρθαν και πάλι κοντά, αφού για ένα διάστημα είχαν απομακρυνθεί λόγω της σχέσης της Jen με τον Justin Theroux, ή τελοσπάντων αυτό υποστήριξαν τα tabloids. Η φιλία τους μάλιστα, είναι τόσο δυνατή που η Aniston είναι νονά της μοναχοκόρης της Cox.

Beyonce-Gwyneth Paltrow: Η Bey δε θέλει για κολλητή την Kim Kardashian γιατί πολύ απλά έχει την Gwyneth Paltrow! Oι δύο γυναίκες έχουν σχέση λατρείας ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η διάσημη ηθοποιός έχει συμβουλεύσει την κολλητή της και star της μουσικής, να μείνει μακριά από την τυχοδιώκτρια Kim καθώς το μόνο που θέλει από εκείνη, είναι να εκμεταλλευτεί την φήμη της.

Νicole Kidman-Naomi Watts: Οι δύο συμπατριώτισσες, κατάγονται και οι δύο από την Αυστραλία, είναι φίλες από τις αρχές της δεκαετίας του '80. Μάλιστα, η Nicole όταν χώρισε με τον Tom Cruise βρήκε καταφύγιο στο σπίτι και στην αγκαλιά της κολλητής της ενώ ως αντάλλαγμα εκείνη την έβαλε στο λαμπερό κόσμο του Hollywood με μεγάλη θα λέγαμε επιτυχία.

Kristen Stewart-Dakota Fanning: Τα δύο κοριτσάκια του Hollywood τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει αχώριστες, με τη Dakota να δηλώνει: «Είναι μια από τις καλύτερές μου φίλες. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να δουλεύεις με τους φίλους σου, να είσαι απόλυτα ανοιχτός και να μην αισθάνεσαι καμία ανάγκη να αμυνθείς». Εκτός από την ηλικία και το επάγγελμα βέβαια, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι άλλο κοινό έχουν οι δύο κοπέλες. Εκτός αν η Kristen προσπαθεί να... διδάξει πράγματα στη Dakota. Άλλωστε τα αντίθετα έλκονται.

Penelope Cruz-Salma Hayek: Οι δύο λατίνες superstar, αν δεν ήταν ήδη παντρεμένες θα μπορούσαν να βρουν την αδελφή ψυχή τους η μία στην άλλη. Μάλιστα, η σχέση τους είναι τόσο στενή που η Cruz είχε δηλώσει για τα γυρίσματα της ταινίας Bandidas το 2004 ότι αισθανόταν ήρεμη απλά επειδή ήταν εκεί η Salma.

Ryan Reynolds-Bradley Cooper: Μάλλον ο Θεός εισάκουσε τις προσευχές μας και έκανε αυτούς τους δύο κολλητούς. Είναι εύκολο να φανταστούμε τι γίνεται όταν οι δύο σέξι stars κυκλοφορούν μαζί στο δρόμο ή βγαίνουν για ποτό. Δυστυχώς, ο Reynolds παντρεύτηκε, ελπίζουμε να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του και το φιλαράκι του. Όχι ότι θα τον καπαρώσουμε εμείς, αλλά βρε αδερφέ, κάποιοι άντρες καλό είναι να μένουν ελεύθεροι!

Διαβάστε επίσης:

Stars και κιλά: Ποιοι έμειναν σκιά του εαυτού τους για τις ανάγκες ενός ρόλου;

Η Rihanna... Nude!

Μάθετε πώς η Beyonce έχασε 27 κιλά και ξανάγινε η γαζέλα που αγαπάμε