Ο Mickey Rourke φωτογραφίζεται μετά τις πλαστικές επεμβάσεις

Ο Mickey Rourke φωτογραφίζεται μετά τις πλαστικές επεμβάσεις

Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του star

Δεν είναι δα και μυστικό ότι ο Mickey Rourke έχει περάσει πολλές ώρες κάτω από το τραπέζι των πλαστικών χειρουργών,. Όμως στην τελευταία του πολλαπλή επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε πέρσι, ο 60χρονος star φαίνεται να το διασκέδασε. Έβγαλε μάλιστα μια σειρά από αστείες φωτογραφίες, οι οποίες όμως πρόσφατα πέρασαν στα χέρια της tabloid εφημερίδας "The National Enquirer" και έτσι είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες ο Mickey είναι μπαταρισμένος με επιδέσμους και με εμφανή τα σημάδια από την επούλωση των επεμβάσεων. Στην πραγματικότητα όλες οι τελευταίες του επεμβάσεις είναι διορθωτικές μια και προσπαθεί να επαναφέρει το πρόσωπό του στην κατάσταση πριν από το 2008, όταν μια κακότεχνη επέμβαση τον έκανε μια μοιάζει τρομακτικός.

Ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε ότι έκανε την πρώτη του επέμβαση προσπαθώντας σαν επιδιορθώσει τις ζημίες που του προκάλεσε το μποξ. Είπε χαρακτηριστικά: «Στις περισσότερες επεμβάσεις σκόπευα να διορθώσω το χάλι από το μποξ, αλλά πήγα στον λάθος άνθρωπο. Είχα σπάσει τη μύτη μου δύο φορές. Έκανα 5 επεμβάσεις στη μύτη μου και μια σ ένα διαλυμένο ζυγωματικό. Πήραν χόνδρο από το αφτί μου για να ξαναχτίσουν τη μύτη μου. Ήταν από τα πιο επώδυνα πράγματα που έχω κάνει».