Elizabeth Taylor: Η νέα βιογραφία, η βραδιά με τον Ronald Reagan και το τρίο με τον Kennedy!

Γωγώ Φούντα
Elizabeth Taylor: Η νέα βιογραφία, η βραδιά με τον Ronald Reagan και το τρίο με τον Kennedy!

Όπως λέει και το τραγούδι, μία νύχτα απ' τη ζωή της, ολόκληρη η δική μας!

Όταν μία γυναίκα έχει παντρευτεί 8 φορές, οι δύο με τον ίδιο άντρα, και έχει υπάρξει μία από τις μεγαλύτερες και πιο γοητευτικές stars όλων των εποχών, είναι αυτονόητο ότι ένας τεράστιος αριθμός αντρών θα έχει περάσει από τη ζωή αλλά και το κρεβάτι της!

Ο λόγος φυσικά για την αξέχαστη Elizabeth Taylor, και μία νέα βιογραφία σχετικά με τη σεξουαλική ζωή της μεγάλης star η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα και η οποία αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις, στην καλύτερη περίπτωση...

Η συγκεκριμένη βιογραφία λοιπόν, η οποία έχει τον τίτλο Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame και συγγραφείς τους Danforth Prince και Darwin Potter, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η Liz διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον Ronald Reagan αλλά και τον John Kennedy (JFK )!

Η Taylor λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τους συγγραφείς, είχε εξομολογηθεί σε καλό της φίλο σχετικά με τον Reagan: «Mου φερόταν σαν να ήμουν ώριμη γυναίκα και αυτό με ενθουσίασε! Αρχικά καθίσαμε στον καναπέ αλλά αυτός ήταν πολύ διστακτικός απέναντί μου και δεν έκανε την πρώτη κίνηση. Αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και έγινα πιο... επιθετική. Αφού κάναμε διάφορα στον καναπέ, συνεχίσαμε μετά και στην κρεβατοκάμαρα»! Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: η Elizabeth ήταν τότε μόλις 15 ετών!

Kαι επειδή μία Elizabeth Taylor δεν θα μπορούσε ποτέ να αρκεστεί σε έναν, στην προκειμένη πρόεδρο των ΗΠΑ, είχε και μία περιπέτεια με τον αδικοχαμένο JFK! Συγκεκριμένα, και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των συγγραφέων, η διάσημη ηθοποιός και ο γοητευτικός Πρόεδρος είχαν μία... τρυφερή συνάντηση στην πισίνα του δεύτερου, μόνο που μάλλον ένιωσαν μοναξιά οι δυο τους και έβαλαν στην παρέα και τον Robert Stack πολιτικό και ηθοποιό! Οι λεπτομέρειες είναι περιττές...

Η πλευρά της Taylor δεν έχει απαντήσει ακόμα. Μέχρι να γίνει αυτό, οι δύο συγγραφείς σίγουρα θα κάνουν χρυσές δουλειές!

Διαβάστε επίσης:

Βγήκε το τρέιλερ παρωδία της Lindsay Lohan: Αγάπη μου αυτό δεν είναι Elizabeth Taylor, είναι Eliza-death!

Elizabeth Taylor-Richard Burton: Ένα θρυλικό ζευγάρι, δύο γάμοι και δύο διαζύγια!

Όταν οι stars παντρεύονται κοινούς θνητούς