Tα μεγαλύτερα celebrity σκάνδαλα της δεκαετίας

Γωγώ Φούντα
Tα μεγαλύτερα celebrity σκάνδαλα της δεκαετίας

To αλατοπίπερο του Hollywood είναι τα σκάνδαλα και οι stars το ξέρουν πολύ καλά...

Πολλά πράγματα υπάρχουν στη ζωή που μας κάνουν να βαριόμαστε, αλλά σίγουρα όχι οι celebrities και τα καμώματά τους. Μα ένα διαζύγιο, μα ένας ξυλοδαρμός, μα ένα μεθύσι και πάντα δίνουν τροφή για σχόλια και ατελείωτες ώρες ανάλυσης και συζητήσεων! Γιατί κακά τα ψέματα, Hollywood χωρίς σκάνδαλα, είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι... Άνοστο και χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Και επειδή μας αρέσει να σκαλίζουμε το παρελθόν, και κυρίως το juicy, βρήκαμε τα μεγαλύτερα celebrity σκάνδαλα της δεκαετίας και σας τα παρουσιάζουμε!

Winona Ryder: Ποιος θα περίμενε ότι η Hollywwod sweetheart η οποία υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες star της δεκαετίας του '90 θα εγκανίαζε το 2000 με τόσο ανορθόδοξο τρόπο. Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, η οποία δεν φημίζεται και για τη σταθερότητα του χαρακτήρα της, συνελήφθη να... κλέβει πράγματα αξίας $5,500 σε γνωστό πολυκατάστημα του Beverly Hills! Η ποινή της ήταν τρία χρόνια υπό επιτήρηση, 480 ώρες κοινωνικής εργασίας, πρόστιμο $3,700 και $6,355 αποζημίωση στο κατάστημα. Δυστυχώς το πάθος της αυτό, το οποίο οφείλεται σε ψυχικές διαταραχές, της κόστισε και την καριέρα της καθώς η Ryder κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από τον κινηματογράφο μετά το συμβάν.

Μichael Jackson: Το 2003, ο superstar κατηγορήθηκε για ακόμη μία φορά για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου και συγκεκριμένα από τον 13χρονο Gavin Arvizo και την οικογένειά του. Ο Jacko παραπέμφηκε σε δίκη, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες λόγω έλλειψης στοιχείων ωστόσο η υπόληψη και η φήμη του είχαν ήδη υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά. Το 2009, αμέσως μετά τον ξαφνικό του θάνατο που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη, η οικογένεια του μικρού δήλωσε πως όταν ήταν ψέματα και ότι ο Jackson δεν είχε παρενοχλήσει ποτέ το αγόρι.

Paris Hilton: Μπορεί τελευταία η διάσημη κληρονόμος να έχει ηρεμήσει κάπως, ωστόσο μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε μέρα που να μην έκανε και κάτι. Το 2003 κυκλοφόρησε το περιβόητο sex tape της με παρτενέρ το τότε αγόρι της Nick Solomon. Προφανώς, η Hilton προέβη σε μία τέτοια κίνηση προκειμένου να διαφημίσει το reality show στο οποίο και θα πρωταγωνιστούσε. Και φυσικά τα κατάφερε καθώς ακόμη και η αρνητική δημοσιότητα δεν παύει να είναι δημοσιότητα και να μετατρέπει ένα ανεπάγγελτο και ατάλαντο πλουσιοκόριτσο, σε star πρώτου μεγέθους.

Janet Jackosn: Ποιος άραγε δε θυμάται το απίστευτο σκηνικό το 2004 στον τελικό του Super Bowl με πρωταγωνίστρια τη διάσημη τραγουδίστρια και τον Justin Timberlake; Ο Justin λοιπόν, πάνω στον ενθουσιασμό της φιγούρας αποκάλυψε άθελά του το ένα στήθος της Janet! Παρά τις διαμαρτυρίες και τα παράπονα που δέχτηκε το κανάλι, οι δύο star διατήρησαν την ψυχραιμία τους με τον Timberlake να δηλώνει πως ήταν απλά ένα «wardrobe malfunction»! Πολύ κακό για το τίποτα...

Jennifer Aniston-Brad Pitt-Angelina Jolie: Το συγκεκριμένο σκάνδαλο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και βούτυρο στο ψωμί των διεθνών tabloids. Όλα έγιναν σαν να ήταν ήδη προσυμφωνημένα. Ο Brad γυρίζει ταινία με την αντροχωρίστρα Angelina, η Jennifer κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και τσουπ, σκάει η βόμβα! Το ζεύγος Pitt-Aniston παίρνει διαζύγιο γιατί ο Brad ερωτεύτηκε την Angie! Ο γυναικείος πληθυσμός σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, δεν του συγχώρησε ποτέ αυτό του το ατόπημα. Ας πρόσεχε...

Βritney Spears: 'Η αλλιώς η κατάρρευση ενός ειδώλου. Πιο ονειρεμένο και ιδανικό ξεκίνημα για μία τσαχπίνα 15χρονη δεν είχε σκεφτεί κανείς. Η Brit μέσα σε χρόνο ρεκόρ άγγιξε την φήμη θρύλων όπως η Madonna και ο Michael Jackson ενώ οι έφηβες όλου του κόσμου έπιναν νερό στο όνομά της. Το 2006 ωστόσο, ήταν η αρχή του τέλους, έπειτα από το γάμο της με τον χορευτή Kevin Federline. To καλό κορίτσι της μουσικής, άρχισε τα ξενύχτια, το ποτό και τα ναρκωτικά με αποτέλεσμα να μοιάζει σκιά τους εαυτού της. Το αποκορύφωμα ήταν μία τρελαμένη Spears, με ξυρισμένο κεφάλι, υπό την επήρρεια ουσιών να επιτίθεται με ρόπαλο στους φωτογράφους και στη συνέχεια να σπάει ένα αυτοκίνητο. Τραγικό...

Rihanna-Chris Brown: Ήταν ένα από τα πιο όμορφα και φρέσκα ζευγάρια της μουσικής, μέχρι το Φλεβάρη του 2009. Tη βραδιά πριν τα βραβεία Grammy, για λόγους και αίτια που μαλλον δεν θα μάθουμε ποτέ, ο Brown ξυλοκοπεί την διάσημη φίλη του, στέλνοντάς τη στο νοσκομείο σε τραγική κατάσταση. Έκτοτε, η RiRi έγινε σημαία για τις νεαρές κακοποιημένες γυναίκες, ενώ το προφίλ του Brown αμαυρώθηκε, αν και όχι όσο κανείς θα περίμενε. Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία ότι οι δυο τους έχουν αρχίσει και πάλι να βγαίνουν, ελπίζουμε απλά να είναι αναληθείς.

Διαβάστε επίσης:

Δεν έχουν hobby στο Hollywood: Οι πιο διάσημοι πολύτεκνοι!

Stars και φιλία: Οι διασημότερες φιλίες της διεθνούς showbiz

Δεν είμαστε τέλειες: Ποιες διάσημες το δήλωσαν και φωτογραφήθηκαν χωρίς μακιγιάζ;