Julia Roberts: Έσωσε την σχέση του George Clooney

Γωγώ Φούντα
Julia Roberts: Έσωσε την σχέση του George Clooney

H Pretty Woman θέλει οπωσδήποτε να παντρέψει τον George!

H σχέση του διάσημου καρδιοκατακτητή George Clooney με την Stacy Keibler συμπλήρωσε ήδη δύο χρόνια και όπως φαίνεται τα πράγματα μεταξύ τους σοβαρεύουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι η πιο μακροχρόνια μέχρι τώρα σχέση του ορκισμένου εργένη George, κάτι που ίσως αποδεικνύει ότι ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Ωστόσο, τη διάρκεια της σχέσης του, σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα, δεν την οφείλει ούτε στη Stacy ούτε στην αγαπη του γι' αυτή, αλλά στην καλή του φίλη Julia Roberts! Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός ένα περίπου χρόνο πριν, και λίγο προτού το ζεύγος γιορτάσει την πρώτη του επέτειο, άστραψε και βρόντηξε όταν ο καλός της φίλος της εξομολογήθηκε ότι σκέφτεται να βάλει ένα τέλος στη σχέση του.

«Όταν ο George είπε στην Julia ότι σκέφτεται να χωρίσει πριν τα πράγματα σοβαρέψουν, εκείνη αμέσως τον απέτρεψε και του είπε ότι η Stacy είναι υπέροχος άνθρωπος και πως πλέον είναι αρκετά μεγάλος για να τριγυρνά από δω κι από κει», αποκάλυψε άτομο από το περιβάλλον των star. H οικογένεια και τα πιαδιά είναι πολύ πιο σημαντικά από οποιαδήποτε ταινία ή βραβείο, συνέχισε η Julia και τελικά κατάφερε να πείσει τον φίλο της να μείνει με τη Stacy χωρίς βέβαια ακόμα να σκέφτεται το γάμο.

Αν όντως αυτό ισχύει, η Roberts είναι πολύ καλή και τρυφερή φίλη. Αλλά γιατί κάτι μας λέει ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι;

Διαβάστε επίσης:

George (Clooney) μέχρι και τα ίδια ρούχα θα σε βάλει να φορέσεις!

Ένα αστέρι γεννιέται: 8 stars του Ηοllywood στον πρώτο τους ρόλο

Η Stacey Keibler αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλειο σώμα