Vanity Fair Oscar Party: ήταν όλοι εκεί

Vanity Fair Oscar Party: ήταν όλοι εκεί

Η βραδιά των Όσκαρ δεν τελειώνει στο Kodak Theater.

 

Δεν χρειάζεται καν να βρεθείς καθισμένος σε μια από τις βελούδινες καρέκλες του εντυπωσιακού Kodak Theater για να νιώσεις πως είσαι κομμάτι της μεγαλύτερης γιορτής του σινεμά και σύσσωμης της showbiz. Ολόκληρη η πόλη των Αγγέλων λικνίζεται στο ρυθμό των Όσκαρ την ημέρα της απονομής και πιο hot από την ίδια την τελετή είναι τα after Oscar parties που γίνονται στην πόλη και συγκεντρώνουν στις λίστες των καλεσμένων τους τα πιο επιφανή μέλη από τον κόσμο του θεάματος, των media, της τεχνολογίας και της οικονομίας.

Ένα από τα σημαντικότερα party είναι αυτό του Vanity Fair που γίνεται κάθε χρόνο τα τελευταία 17 έτη και μια πρόσκληση είναι τεράστια τιμή. Για να σας το εξηγήσουμε όσο πιο απλά και λακωνικά γίνεται στο party του περιοδικού θα τους συναντήσετε όλους μα όλους. Σε ένα πρόχειρο name dropping από τους φετινούς καλεσμένους μπορούμε να σας αναφέρουμε τα ονόματα των: Emma Stone, Paul Rudd, Anna Paquin, Stephen Moyer, Jon Hamm, Jennifer Westfeldt, Jason Bateman, George Hamilton, Leslie Mann, Martin Short, Steve Martin, Kelly Lynch, Judd Apatow, Ron Howard, Oliver Stone, Jack Dorsey, Elon Musk, Arianna Huffington, Tom Ford, Carolina Herrera, Diane von Furstenberg, Betsy Bloomingdale, Lynn Wyatt, Mick Jagger, Sir Sidney Poitier και η λίστα μόλις που ξεκίνησε για το λαμπερό gala.

Εκτός από τις φωτογραφίες ορισμένων από τους καλεσμένους που μπορείτε να δείτε καθώς καταφτάνουν στη photo gallery αυτού του άρθρου ρίξτε μια ματιά και σε ένα video του Vanity Fair εδώ και ζηλέψτε όσο θέλετε!