H πρώτη on stage εμφάνιση της εγκυμονούσας Shakira

Γωγώ Φούντα
H πρώτη on stage εμφάνιση της εγκυμονούσας Shakira

Γιατί πάνω απ' όλα είναι επαγγελματίας!

Tην προηγούμενη βδομάδα σας δείξαμε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Shakira, και τώρα ήρθε η ώρα να δουμε τη λατίνα star για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, on stage.

Συγκεκριμένα, η διάσημη show woman, τραγούδησε στο ημίχρονο αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Γαλλίας και της Κορέας στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών, ενώ λίγο πριν βγει στη σκηνή έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Σε λίγα λεπτά θα γίνει η πρώτη on stage εμφάνιση του μωρού μας και μάλιστα σε ποδοσφαιρικό γεγονός»!

Παρά το γεγονός ότι η Shakira δεν ήταν τόσο ενεργητική στη σκηνή ως συνήθως, κάθως τα κιλά της εγκυμοσύνης την εμπόδιζαν να επιδοθεί στο χαρακτηριστικό της λίκνισμα για το οποίο είναι διάσημη, δεν έχασε στο ελάχιστο το σεξ απίλ της φορώντας ένα δερμάτινο κολάν, μία ριχτή μπλούζα και έχοντας τα ξανθά μαλλιά της ανέμελα.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, σύμφωνα με ανακοίνωση πρόκειται να αντικαταστήσει την Christina Aguilera στην κριτική επιτροπή του The Voice. Αυτό θα πει πολυάσχολη μητέρα!

Διαβάστε επίσης:

H Shakira μας δείχνει την κοιλίτσα της!

H Shakira είναι έγκυος!

Οι γυναίκες λυσσάνε: Είναι ο Gerard Piqué ο πιο sexy ποδοσφαιριστής στον κόσμο;