Η άγνωστη μέχρι σήμερα εξομολόγηση της Victoria Beckham για τα κιλά της και τη ζωή της με τον David

Η άγνωστη μέχρι σήμερα εξομολόγηση της Victoria Beckham για τα κιλά της και τη ζωή της με τον David

Όπως τα είχε εκμυστηρευτεί στην, κάποτε, φίλη της και pop star, Cheryl Cole.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία μιας από τις μεγαλύτερες pop star της Μεγάλης Βρετανίας, και μέλος των Girls Aloud, της Cheryl Cole, με τίτλο «My Story». Το βιβλίο έχει πουλήσει ήδη χιλιάδες αντίτυπα και μέσα από τις σελίδες του έχουν αρχίσει και αποκαλύπτονται διάφορα πράγματα για πολλούς κοντινούς φίλους της Cheryl, εξίσου διάσημους. Και τώρα, ήρθε και η σειρά της Victoria Beckham.

Cole και Beckham υπήρξαν στενές φίλες γύρω στο 2006, όταν και οι δυο τους ήταν παντρεμένες με δύο ποδοσφαιριστές-σταρ, η Victoria με τον David και η Cheryl με τον Ashley Cole (των οποίων το διαζύγιο ήρθε λίγο καιρό μετά, έπειτα από αποκαλύψεις περί απιστίας του ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Μέσα στην αυτοβιογραφία της, λοιπόν, η Cheryl φρόντισε να συμπεριλάβει και εκείνη τη περίοδο και, πιο συγκεκριμένα, κάποιες αρκετά προσωπικές συζητήσεις που είχε με τη Victoria.

Όταν κάποια στιγμή η Cole είχε ρωτήσει την Posh Spice σχετικά με τα κιλά της, η ίδια της είχε πει, όπως καταγράφεται στο βιβλίο: «Όταν λένε πως είμαι υπερβολικά αδύνατη, απλώς σκέφτομαι "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσει που είμαι αδύνατη. Είμαι μέσα στο χώρο της μόδας και μου αρέσει που μπορώ να φοράω οτιδήποτε θέλω. Είναι η δουλειά μου και αν αυτό δεν αρέσει στους άλλους, είναι δική τους δουλειά».

Η Victoria είχε πει επίσης στην Cheryl πώς είχε καταφέρει να «σκληρύνει» απέναντι στα media και την «ψύχωσή» τους με αυτή και τον David: «Πως το αντιμετωπίζω; Το αντιμετωπίζω επειδή είμαι αναγκασμένη, επειδή έτσι είναι η ζωή μου. Έχω σκληρύνει εξαιτίας αυτού. Ξέρω πως αυτό που αντιλαμβάνεται ο κόσμος για μένα δεν είναι αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, και αυτό μετράει».

Μια ακόμα λεπτομέρεια που αποκαλύπτει η τραγουδίστρια στο βιβλίο, και που επιβεβαιώνει τη φήμη πως η Victoria δε χαμογελά επειδή δεν της αρέσει το χαμόγελό της, είναι πως κάθε φορά που γελούσε όποτε ήταν μαζί «κρατούσε την τσάντα μπροστά από το στόμα της».

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο! Ξανά έγκυος η Victoria Beckham;

Romeo Beckham: «Χτύπησε» τατουάζ ίδιο με του μπαμπά του!

Μια ζουμερή, χαμογελαστή και αγνώριστη Victoria Beckham από το 1992 (φωτος)