Madonna: διαμαρτύρεται για τον πυροβολισμό μίας 14χρονης κάνοντας στριπτίζ

Madonna: διαμαρτύρεται για τον πυροβολισμό μίας 14χρονης κάνοντας στριπτίζ

Η διάσημη star ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και μας απογοητεύει.

Μπορεί να τα περιμέναμε όλα από τη Madonna, αλλά ίσως όχι και να γδυθεί για να τιμήσει κάποιον σοβαρά τραυματισμένο. Πιο συγκεκριμένα, η Madge αφού αποκάλεσε τον Barack Obama Μουσουλμάνο, αποφάσισε να τιμήσει την Πακιστανή ακτιβίστρια Malala Yousafzai, η οποία πυροβολήθηκε εξ' επαφής στο κεφάλι από Ταλιμπάν, με ένα αισθησιακό στριπτίζ κατά τη διάρκεια του MDNA tour.

Σε ένα κατάμεστο Staples Center στο Los Angeles η διάσημη star ξεκίνησε να αφηγείται στο κοινό της τι συνέβη στη 14χρονη νεαρή λέγοντας, «ένας Ταλιμπάν σταμάτησε το λεωφορείο και πυροβόλησε τη Malala στο κεφάλι, καταλαβαίνετε πόσο άρρωστο είναι αυτό;».

Στη συνέχεια τραγούδησε το Human Nature το οποίο και αφιέρωσε στη θανάσιμα τραυματισμένα νεαρή, ενώ λίγο αργότερα ξεγυμνώθηκε για να αποκαλύψει το όνομά της γραμμένο στην πλάτη της.

Δεν ξέρουμε μέχρι πού είναι διατεθειμένη να φτάσει η Madonna προκειμένου να κάνει ενέσεις δημοτικότητας στην καριέρα της, αλλά με όλη την κοινότητα του Πακιστάν και τους χρήστες του twitter να αποδοκιμάζουν αυτήν την πράξη, δε νομίζουμε να ήταν η σωστή απόφαση.

Υπάρχουν και όρια στον ανθρώπινο πόνο και μάλλον η Madonna τα ξεπέρασε αυτή τη φορά κατά πολύ!

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημα τέκνα μοιάζουν σαν δύο σταγόνες με τους γονείς τους;

Θέλει το κατοικίδιό σας να ντυθεί Madonna; κανένα πρόβλημα