«Σωτηρία Μπέλλου»: Όλη η κοσμική Αθήνα στη πρεμιέρα της Ντίνας Κώνστα (φωτο)

«Σωτηρία Μπέλλου»: Όλη η κοσμική Αθήνα στη πρεμιέρα της Ντίνας Κώνστα (φωτο)

Την Παρασκευή που μας πέρασε όλη η αφρόκρεμα του ελληνικού θεάτρου, και όχι μόνο, βρέθηκε στο θέατρο Κάππα για να απολαύσει την Ντίνα Κώνστα για δεύτερη συνεχή χρονιά ως τη θρυλική ρεμπέτισσα.

«Σωτηρία Μπέλλου - Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας» είναι ο τίτλος της παράστασης που αγαπήθηκε πέρυσι από κοινό και κριτικούς, η οποία την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα για 2η χρονιά στο θέατρο Κάππα, συγκεντρώνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου, της τηλεόρασης και των τεχνών, καθώς και πολλούς κοσμικούς και θεατρόφιλους που πήγαν για να στηρίξουν αλλά και να θαυμάσουν την λατρεμένη Ντίνα Κώνστα.

Στη νέα παράσταση, εμπλουτισμένη με τα εκπληκτικά τραγούδια της ρεμπέτισσας, η Ντίνα Κώνστα είναι η Σωτηρία Μπέλλου. Τη συναντάμε στο νοσοκομείο, το τελευταίο βράδυ, πριν την εγχείρηση που θα της στερήσει τη φωνή.

Όλη της η ζωή περνά μπροστά από τα μάτια της, σαν κινηματογραφική ταινία. Στιγμές τραγικές, άλλες κωμικές, όλες από την ταραγμένη της ζωή και την καριέρα της. Θυμάται τους ανθρώπους που αγάπησε και την αγάπησαν. Τους ανθρώπους που την πίκραναν τη θύμωσαν, της έδωσαν ξύλο. Τη μάνα της, τον πατέρα της, τον παππού της, τον άντρα της. Τις φυλακές που την σημάδεψαν. Θυμάται και τους ανθρώπους που την βοήθησαν, στα πρώτα της βήματα και στις δύσκολες στιγμές. Από την Βέμπο, που την μύησε (χωρίς η ίδια να το ξέρει) στο τραγούδι, ως τον Βασίλη Τσιτσάνη που της άνοιξε το δρόμο, τον Παπαϊωάννου που αγάπησε βαθιά, μέχρι τον Ανδριόπουλο και τον Σαββόπουλο που την έφεραν πιο κοντά στις νεότερες γενιές.

Πάρτε μια ιδέα από τη λαμπερή βραδιά της πρεμιέρας στη photo gallery.

Info:

Θέατρο Κάππα

Σωτηρία Μπέλλου - Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας

Συγγραφέας: Σοφία Αδαμίδου
Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

Ηθοποιοί: Ντίνα Κώνστα, Έφη Κόντα

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Επιμέλεια Κίνησης: Φωκάς Ευαγγελινός
Μουσική Επιλογή - Επιμέλεια: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Κόντα
Βοηθός σκηνογράφου: Μαρία Φιλίππου

Σχεδιασμός & Επιμέλεια Οπτικής Επικοινωνίας: BLENDER
Προβολή & Επικοινωνία: ΟΜΑΔΑ 4 ΑΠΛΑ
Παραγωγή: ΣΙΓΜΑ productions

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Παρασκευή, Σάββατο: ώρα 21.15
Κυριακή: ώρα 20.30
Διάρκεια παράστασης 90'

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 20€
Φοιτητικό: 15€

Θέατρο Κάππα
Κυψέλης 2, Κυψέλη
Τηλ: 2108831068