Keira, Scarlett, Mia και Rooney, σε μία συγκλονιστική φωτογράφηση

Keira, Scarlett, Mia και Rooney, σε μία συγκλονιστική φωτογράφηση

Εμπνευσμένη από διαφορετικές δεκαετίες της μόδας

Το περιοδικό W γιορτάζει 40 χρόνια κυκλοφορίας και, στην συλλεκτική έκδοση που κυκλοφόρησε, τέσσερις νέες ηθοποιοί -οι Keira Knightley, Scarlett Johansson, Mia Wasikowska και Rooney Mara – κοσμούν τα τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλά του, και πρωταγωνιστούν σε μία φωτογράφηση- έκπληξη. Οι τέσσερις stars φωτογραφήθηκαν αναβιώνοντας η κάθεμία ένα διαφορετικό στυλ, αντίστοιχο σε μία δεκαετία.

Η 27χρονη Mara φωτογραφήθηκε ως περσόνα των 70's και είπε ότι, αγαπημένο της πρόσωπο από αυτή την δεκαετία είναι η ηθοποιός Ali MacGraw λόγω του στυλ της. «Είχε κάτι πολύ αριστοκρατικό αλλά, ταυτόχρονα, και πολύ φυσικό», είπε για τo αγαπημένo της 70's fashion icon.

Η Wasikowska είναι αυτή που «ενσαρκώνει» το στυλ της δεκαετίας του '80. Η 23χρονη ηθοποιός κατονομάζει, ως fashion icon της εποχής την Madonna. «Είναι το απόλυτο είδωλο», λέει. Ποιο είναι το Trend της δεκαετίας το οποίο η ίδια δεν θα υιοθετούσε με τίποτα; «Δεν μου αρέσουν οι κορδέλες στα μαλλιά».

Η Scarlett Johansson είναι σχεδόν τρομακτική, «υποδυόμενη» μία goth κοπέλα από τα 90's. Αγαπημένο της πρόσωπο από την δεκαετίά; Ο κωμικός ηθοποιός Chris Farley. «Τον έβρισκα φοβερά αστείο. Μεγαλώνοντας, έβλεπα την εκπομπή Saturday Night Live μόνο για να τον δω. Δινόταν ψυχή και σώματι στους ρόλους τους οποίους υποδυόταν. Όταν πέθανε, πραγματικά έπαθα σοκ».

Η Keira Knightley φωτογραφήθηκε με το στυλ των 00's και, όταν ρωτήθηκε πιο trend απεχθάνεται από την περασμένη δεκαετία, αποκρίθηκε «Τα skinny jeans και οι μικροσκοπικές μίνι φούστες πιστεύω ότι είναι πολύ "μη- φιλικά" fashion items. Έχω φορέσει και τα δύο, αλλά κάποια στιγμή μου φάνηκε ότι εφευρέθηκαν για να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου».

Διαβάστε ακόμα:
Scarlett Johansson: μόλις χώρισα
O Brad Pitt με ράστα; Τι του συνέβη;
Μια ζουμερή, χαμογελαστή και αγνώριστη Victoria Beckham από το 1992 (φωτος)