Γιατί οι πελάτες του Jamie Oliver κάνουν πλιάτσικο στο μαγαζί του;

Γωγώ Φούντα
Γιατί οι πελάτες του Jamie Oliver κάνουν πλιάτσικο στο μαγαζί του;

Είναι βαρύ το τίμημα της διασημότητας Jamie!

Όταν είσαι ένας από τους διασημότερους σεφ παγκοσμίως, είναι φυσιολογικό όλοι, και κυρίως οι θαυμαστές σου να θέλουν κάτι απο σένα! Κάπως έτσι φαίνεται ότι την έχει πατήσει ο κορυφαίος βρετανός σεφ Jamie Oliver, του οποίου δεν λατρεύονται μόνο τα υπέροχα ιταλικά του πιάτα, αλλά και τα αντικείμενα που κοσμούν τα αμέτρητα εστιατόριά του!

Ο Oliver λοιπόν, πρόσφατα δήλωσε πως σημειώνει απώλειες που φτάνουν τις 30.000 λινές πετσέτες κάθε μήνα από τα μαγαζιά του, μιας και οι πελάτες, αφού απολαύσουν τα γευστικά του φαγητά θέλουν και κάτι για να θυμούνται το λουκούλειο γεύμα. Το παράξενο βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι η κλοπή των λινών πετσετών αλλά το γεγονός ότι οι πελάτες αρπάζουν και αντικείμενα από τις... τουαλέτες.

«Έχω προσέξει ότι οι πελάτες μου συνήθως παίρνουν μαζί τους τις πετσέτες. Κάτι άλλο που παρατήρησα βέβαια, είναι ότι παίρνουν και αντικέιμενα από τις τουαλέτες, οι οποίες μάλιστα είναι vintage και είναι γνωστές ως Thomas Crapper. Τις συγκεκριμένες τουαλέτες τις έχω βάλει σε όλα μου τα εστιατόρια καθώς πιστεύω ότι είναι πολύ κομψές και ιδιαίτερες»!

Τα εστιατόρια του Oliver, δεν είναι δημοφιλή μόνο για τα πιάτα τους, αλλά και για την ιδιαίτερη διακόσμησή τους, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές του διάσημου σεφ, να κλέβουν αντικείμενα και να τα τοποθετούν σπίτια τους, σε μία προσπάθεια να τα διακοσμήσουν με τον ίδιο τρόπο! Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραδέχτηκαν ότι έχουν κλέψει πετσέτες ως ενθύμια, ενώ κάποιος μεγάλος θαυμαστής εξομολογήθηκε ότι ζήτησε από τον σεφ να του... υπογράψει πάνω σε αυτή!

Και καλά τις πετσέτες, αλλά να κλέβουν και... καζανάκια;

Διαβάστε επίσης:

Ο Jamie Oliver τα αφήνει όλα και πάει να δουλέψει για τους Brangelina

Ο Jamie Oliver μας καλεί σε γεύμα με τους μεγαλύτερους Βρετανούς σχεδιαστές

Το σοκολατένιο τιραμισού του Jamie Oliver